Articole

Articole

Renumitul chirurg Dr. Bogdan Stanescu se alatura echipei de elita a Spitalului OncoFort

Dr. Bogdan Stanescu, unul dintre cei mai apreciati chirurgi specializati in chirurgia tiroidei, s-a alaturat echipei medicale a Spitalului OncoFort, unde va efectua interventii chirurgicale in domeniul endocrinologiei. 

Medic primar chirurg, doctor in medicina, Dr. Bogdan Stanescu este un inovator in domeniul chirurgiei endocrine in cadrul Institutului National de Endocrinologie C. I. Parhon din Bucuresti, prin introducerea noilor tehnici: tiroidectomia totala si disectia limfatica cervicala. Cu o vasta experienta de peste 25 de ani in chirurgia tiroidei, detine la activ peste 30.000 de interventii de specialitate si are o bogata activitate stiintifica in domeniul endocrinologiei.

Dr. Bogdan Stanescu ofera consultatii saptamanal in cadrul Spitalului OncoFort: luni 13:30 - 15:30 si Miercuri 09:00 - 12:00

Spitalul OncoFort s-a impus ca cel mai mare spital oncologic din Romania cu peste 1200 de pacienti diagnosticati si tratati lunar, cu o capacitate de 120 de paturi, iar in prezent ofera servicii complete de diagnostic si tratament oncologic: radioterapie 3D-IMRT-VMAT-SBRT, chimioterapie, consultatii internaţionale (doctori de la AKH Viena), tumor board international, chirurgie oncologica,  telemedicina si consult preventiv oncologic.

In cadrul Spitalului OncoFort activeaza unii dintre cei mai buni specialisti in oncologie: Prof. Dr. Thomas Brodowicz - medic oncolog Akh Viena, Prof. Dr. Irinel Popescu – chirurgia generala, chirurgia oncologica, chirurgia ficatului,  Prof. Dr. Rodica Anghel – medic radioterapie, Presedinte Societatea Romana de Radioterapie.

In cadrul sectiei de chirurgie sunt abordate interventii chirurgicale cu un gral ridicat de complexitate in chirurgia generala, chirurgia oncologica, chirurgia ORL, chirurgia ginecologica, chirurgia toracica, chirurgia tiroidei, chirurgia urologica. Acesta este si motivul pentru care Dr. Bogdan Stanescu va efectua interventii chirurgicale din sfera chirurgiei endocrine, completand astfel o specialitate foarte importanta pentru tratamentul oncologic.

Lista completa de servicii si preturile aferente oferite de Dr. Bogdan Stanescu o regasiti >>aici.

Inainte de internarea in Spitalul OncoFort, pacientii beneficiaza de o consultatie la medicul chirurg pentru a putea fi analizat dosarul medical. Detalii si programari pot fi obtinute direct la 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).
 
Publicat în 2018-10-05 de  Dr. Bogdan Stanescu 1593

Înapoi