Oncologie Medicală la OncoFort - Diagnostic și Tratament Personalizat.

Centre de excelență

Sectia de oncologie medicală
icon arrow
Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91

sector 3, București

Vezi ruta
icon arrow
Telefon: 021 323 0000
icon arrow
Program de lucru:

Luni - Vineri: 07:30 - 20ºº

Spitalul OncoFort este cel mai mare spital oncologic si etalonul chirurgiei oncologice din Romania. Spitalul este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 90 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (blocul operator + unitate ATI), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala , un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica.

Spitalul OncoFort ofera servicii moderne de: second opinion, diagnostic preventiv oncologic, chimioterapie, chirurgie, radioterapie si tumor board international.

Echipa medicala de specialisti din cadrul Spitalului OncoFort este sustinuta de echipa internationala de medici de la Viena, formand astfel o echipa de "Tumor board international" unica in Romania.

In cadrul Sectiei de Chimioterapie tratamentul citostatic se efectueaza in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, cu monitorizarea permanenta de catre cadrele medicale specializate.

GRAL Medical vine in ajutorul pacientilor oncologici cu procedura de montare a camerei implantabile pentru chimioterapie. Este important ca montarea camerei sa se faca inainte de inceperea tratamentului, reducand astfel efectul toxic al citostaticelor asupra venelor. Acest dispozitiv faciliteaza administrarea repetata a tratamentului chimioterapeutic. Mai multe detalii puteti afla aici.

GRAL Medical s-a gandit sa faciliteze relatia dintre pacientii romani si medicii austrieci, de aceea incepand cu anul 2010, renumitul medic oncolog, Prof. Dr. Thomas Brodowicz de la AKH Viena, a ales centrul OncoFort pentru a oferi lunar consultatii oncologice de first si second opinion pentru pacientii neoplazici din Romania.

Tratamentele de chimioterapie sunt DECONTATE CNAS.

Programează-te la 021 323 0000!

Oncofort Pitesti

Serviciile oferite in cadrul spitalului sunt:
 • radioterapie tintita (3D-IMRT-VMAT)
 • chimioterapie
 • imagistica de top (RMN 16 canale si CT 64 slice-uri)
 • analize medicale de laborator
 • endocrinologie

Echipa medicala:

Spitalul OncoFort Pitesti a reusit sa stranga la un loc o echipa de specialisti formata din medici si cadre medicale de elita. Serviciile de imagistica medicala sunt interpretate de cei mai buni medici din Pitesti care colaboreaza cu o echipa de renume din capitala.

Informatii utile:

Serviciile de chimioterapie si medicamentele sunt decontate la Spitalul OncoFort Pitesti 100% de CNAS prin Programul National de Oncologie.

OncoFort Ploiesti MCG

 • capacitate de 7 paturi, ofera servicii complete de diagnostic si tratament in regim de spitalizare de zi
 • servicii decontate de Casa de Asigurari Prahova in sectia de oncologie medicala
 • sectie dotata cu rezerve moderne, iar in ambulatoriu pacientii pot beneficia de servicii performante de imagistica (RMN, CT, Rx)
 • analize medicale de laborator, consultatii si investigatii de specialitate
Serviciile oferite in cadrul sectiei de oncologie:
 • consultatii oncologice
 • tratament chimioterapic recomandat de medicul oncolog se desfasoara sub indrumarea si supravegherea acestuia, urmarindu-se realizarea unei combinatii cat mai eficiente de medicamentatii si proceduri. Chimioterapia si Medicamentele sunt decontate 100% de CNAS prin Programul National de Oncologie.

Spitalul OncoFort Craiova

 • aparatura moderna
 • experienta si personal specializat
 • screening oncologic
 • tratamentul personalizat oncologic
 • monitorizarea si controalele periodice post tratament

Sectia de oncologie din Craiova are o capacitate de 6 paturi oferind un tratament oncologic modern pentru pacientii neoplazici din judetul Dolj.

Serviciile oferite in cadrul spitalului sunt:
 • consultatii oncologice
 • tratament chimioterapic
 • consultatii si investigatii paraclinice
 • second opinion in oncologie cu renumitul medic oncolog austriac (AKH Viena) Prof. Dr. Thomas Brodowicz
Medici OncoFort
Dr. Thomas Brodowicz
Prof. Dr. Thomas Brodowicz

Medic Oncolog, Spitalul AKH (Viena)

Dr. Paula Toma
Dr. Paula Toma - oncolog

Specialități: Oncologie medicală

Cristina Tiut
Dr. Cristina Tiut

Specialități: Oncologie medicală

Marius Tiut
Dr. Marius Tiut

Specialități: Oncologie medicală

Roxana Chirițoiu
Dr. Roxana Chirițoiu

Specialități: Oncologie medicală

Saptefrati Oana
Dr. Saptefrati Oana

Specialități: Oncologie medicală

Dr. Ionela Bîzu
Dr. Ionela Bîzu

Specialități: Oncologie medicală

Dr. Anca Zgura
Dr. Anca Zgura

Specialități: Oncologie medicală

Dr Iuliana Băieșu
Dr Iuliana Băieșu

Specialități: Oncologie medicală

Dr. Adela Chirila
Dr. Adela Chirila

Specialități: Oncologie medicală

Dr. Adelina Știucă
Dr. Adelina Știucă

Specialități: Oncologie medicală

Dr. Simona Corbeanu
Dr. Simona Corbeanu

Specialități: Oncologie medicală

Dr. Ștefan Răileanu
Dr. Ștefan Răileanu

Specialități: Oncologie medicală

La Spitalul OncoFort propunem o gamă largă de servicii de excelență în oncologie medicală, si oferim pacienților o îngrijire completă și personalizată. Echipa noastră de medici oncologi cu experiență vastă și pregătire de top este dedicată diagnosticării precise și tratamentului eficient al tuturor tipurilor de cancer.

Serviciile noastre includ:
 • Analiza medicală a dosarului: Efectuăm o analiză detaliată a dosarului medical al pacientului, inclusiv a rezultatelor investigațiilor imagistice, biopsiilor și altor analize, stabilim un diagnostic precis și elaborăm un plan de tratament individualizat.
 • Asistență medicală prin telemedicina Pacienții beneficiază de consultații și monitorizare medicală prin intermediul telemedicinei, cu accesibilitate sporită și o comunicare permanentă cu medicul specialist.
 • Consult medic primar oncologie: Oferim consultații de specialitate cu medici primari oncologi pentru stabilirea diagnosticului, recomandarea planului de tratament și monitorizarea evoluției bolii.
 • Consult oncologic a doua opinie (second-opinion): Oferim posibilitatea de a obține o a doua opinie medicală cu Prof. Dr. Thomas Brodowicz, clinica AKH Viena și Dr. Ilie Silvia la spitalul OncoFort, parte din rețeaua Gral Medical.
 • Chimioterapie: Administram chimioterapie conform schemelor terapeutice individualizate, asiguram monitorizarea atentă a pacienților pe parcursul tratamentului și oferim suport paliativ pentru ameliorarea efectelor secundare.
 • Montare a camerei implantabile pentru chimioterapie: Montam porturi venoase centrale (PICC) pentru administrarea chimioterapiei și a altor medicamente intravenoase, asigurând confortul pacientului și reducând riscul de infecții.
 • Heparinizare: Efectuăm administrarea de heparină în scop terapeutic sau profilactic, conform indicațiilor medicului oncolog.
 • Referat pensionare/handicap: Echipa noastră medicală elaborează referatul necesar pentru obținerea pensiei de invaliditate sau a gradului de handicap, oferind pacienților sprijinul necesar în demersurile administrative.
 • Monitorizare post-tratament

Tratamanentul chimioterapic precum si implantarea camerei sunt decontate CNAS.