Despre Noi

Despre noi

La OncoFort, credem cu tarie ca fiecare luptator in batalia cu cancerul merita cele mai bune sanse de vindecare si o abordare medicala de incredere. Noi nu suntem doar un centru oncologic privat din Romania; suntem o comunitate dedicata in lupta impotriva cancerului si oferim solutii moderne, tratamente inovatoare si sprijin personalizat pentru fiecare pacient de-al nostru.

Cu o istorie bogata in realizari si un angajament profund fata de calitatea serviciilor medicale, OncoFort este aici pentru a transforma suferinta in speranta si tratamentele vechi in solutii noi. Parte a retelei GRAL Medical, divizia de spitale Oncofort isi duce misiunea in a trata, alina si vindeca cel mai greu flagel al acestui secol: cancerul.

Cu o abordare pluridisciplinara, cu coordonare medicala si acoperirea intregii arii de servicii medicale de care un pacient ar avea nevoie, la Oncofort abordam patologiile din 4 perspective – screening, diagnostic, tratament si post-tratament.
 
La OncoFort, cifrele reflecta angajamentul nostru fata de sanatate si calitatea serviciilor medicale
  • Peste 13 ani de experienta in slujba sanatatii si a pacientilor nostri
  • Investitia noastra de peste 7.000.000 de euro a creat cel mai mare spital oncologic din Romania
  • Peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate
  • Cea mai mare linie automata din tara , modularul Roche pe biochimie si imunologie
spitale clinici

La OncoFort, misiunea noastra este sa aducem speranta si transformare in vietile pacientilor nostri. Credem in tratamente personalizate, in echipa medicala dedicata si in solutiile inovatoare care pot face diferenta in lupta cu cancerul. In plus, ne angajam ferm in promovarea preventiei si a screeningului, fiind constienti ca incurajarea unui stil de viata sanatos si identificarea timpurie a riscurilor pot influenta pozitiv sanatatea pe termen lung. De la diagnostic pana la tratament si monitorizare continua, suntem hotarati sa fim alaturi de pacientii nostri in fiecare etapa a calatoriei lor.

La OncoFort, ne imaginam, un viitor in care fiecare persoana afectata de cancer primeste nu doar tratament medical de calitate, ci si o atentie individualizata, sprijin neconditionat si o abordare holistica.

Ne propunem sa fim un far al inovatiei in domeniul oncologic din Romania. Impulsionam dezvoltarea continua a tratamentelor si tehnologiilor si oferim pacientilor nostri acces la cele mai avansate solutii medicale disponibile.

spitale clinici
Vedem o comunitate in care pacientii se simt sustinuti si intelesi, iar familiile si apartinatorii lor gasesc raspunsuri si alinare in momentele dificile. Ne dorim ca fiecare persoana care trece pragul Spitalului OncoFort sa simta ca este intr-un loc unde sunt respectate toate nevoile sale medicale si emotionale.
Viziunea noastra este sa transformam suferinta in speranta, sa aducem tratamentele vechi la un nivel nou de eficienta. Ne propunem sa fim un model pentru industrie prin profesionalism, dedicare si inovatie. Astfel, contribuim la imbunatatirea calitatii vietii fiecarui pacient si la construirea unui viitor in care cancerul este infrant prin puterea cunoasterii, tehnologiei si umanitatii.
2010
Gral Medical pune bazele proiectului oncologic si deschide noi orizonturi in oncologia medicala privata deschizand spitalul OncoFort. In acelasi an medici de la AKH Viena decid sa ofere pacientilor din Romania servicii de SECOND OPINION.
2011
In premiera pentru un centru privat se efectueaza RADIOTERAPIA 3D-CRT pentru pacientii neoplazici. Investitia in accelerator si centru depaseste 3.5 milioane Euro. Se deschid 4 clinici OncoFort in Pitesti, Craiova, Focsani si Ploiesti.
2012
In premiera se implementeaza RADIOTERAPIA IMRT, OncoFort primeste premiul in inovatie pe domeniu oncologic la Gala Sanatatii. Sectia de chimioterapie ajunge la 15 paturi si ofera pacientilor rezerve moderne cu monitorizare 24/24.
2014
OncoFort incheie, in premiera, un parteneriat academic si de business cu MUVI (Medical University of Vienna). Se implementeaza in premiera consultatii oncologice (first si second opinion) prin telemedicina in 7 judete din Romania.
2016
OncoFort pune bazele unei sectii noi de radioterapie si chimioterapie cu tratamente inovative pentru Romania. Capacitatea Spitalului OncoFort se ridica la 60 de paturi si va acoperi una dintre cele mai slab aspectate zone din sistemul medical.
2017
Se deschide sectia 2 de radioterapie, dotata cu cel mai avansat aparat de Radioterapie din Romania (Elekta Versa HD) si sectia 2 de chimioterapie. Se pot aborda tratamente noi de radioterapie: IMRT-VMAT, SRS, SBRT.
2019
In iunie se inaugureaza Spitalul OncoFort Pitesti, cel mai mare spital oncologic din judetul Arges. Serviciile medicale oferite sunt dedicate diagnosticului precoce si al tratamentului tintit din sfera oncologica: radioterapie tintita, chimioterapie, imagistica de top si analize medicale
2023
Gral Medical a demarat lucrările de construcție pentru două spitale oncologice în Ploiești și Craiova, cu scopul de a furniza tratamente de înaltă calitate pentru pacienții din aceste orașe. Această inițiativă marchează un progres semnificativ în îmbunătățirea serviciilor medicale.
spitale clinici
Premii si certificari
certificat-productie
 
icon pacientii nostrii
Pacientii nostrii
"Multumiri doamnei doctor Liga Georgeta pentru profesionalismul de care da dovada. Un medic de exceptie, un medic dedicat pacientilor, multumesc pentru efortul, grija, bunatatea si dedicatia de care da dovada. Va doresc sa imbunatatiti viata tuturor pacientilor, sa aduceti lumina si speranta. Sunteti o minune de om. Recomand acest medic cu toata increderea . Imi asum tot ce am scris din tot sufletul. Multumim, multumim"
Pacient oncologic
Medici OncoFort: dr. Georgeta Liga
 
spitale clinici
Parteneri
Palmed

Contact

Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.