Blog

sterge filtre

Afisati 1 to 12 din 210 articole

Afiseaza

febrile neutropenie
Neutropenia febrilă
Neutropenia febrilă este o condiție în care nivelul scăzut de neutrofile din sânge duce la febră și crește riscul de infecții grave. Este adesea asociată cu tratamente care afectează sistemul imunitar, cum ar fi chimioterapia.
citeste mai mult icon arrow
terapia celule car t
Terapia CAR-T
Terapia CAR-T (Chimeric Antigen Receptor T-cell Therapy) este o formă inovatoare de imunoterapie utilizată în tratarea anumitor tipuri de cancer, cum ar fi leucemia limfoblastică acută și limfomul non-Hodgkin. 
citeste mai mult icon arrow
terapie tintita oncofort
Terapia țintită în oncologie
În oncologie, terapiile tintite se referă la utilizarea tratamentelor care vizează specific anumite ținte moleculare sau celulare asociate cu cancerul. Aceste terapii se concentrează pe blocarea sau distrugerea anumitor procese sau molecule implicate în creșterea și răspândirea cancerului, fără a afecta țesuturile sănătoase în mod semnificativ.
citeste mai mult icon arrow
1aa26585-b0a2-45fd-b673-3ac6725700d0
Pachete personalizate și diagnostic rapid: GRAL Medical - un nou standard în combaterea neoplasmului de sân
Neoplasmul de sân (cancerul de sân) este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni cu care se confruntă femeile în întreaga lume. Acest tip de cancer poate avea consecințe devastatoare asupra sănătății și calității vieții pacientelor, motiv pentru care diagnosticarea și tratamentul timpuriu sunt esențiale pentru creșterea șanselor de supraviețuire și îmbunătățirea prognosticului.
citeste mai mult icon arrow
ajutor pentru cei care ingrijesc un bolnav de cancer
Sprijin pentru aparținătorii care îngrijesc bolnavii de cancer
Actualizare informații: indemnizații și concediu pentru persoane care îngrijesc pe cei care au afecțiuni oncologice. Veste bună pentru persoanele care au în grijă bolnavi cu patologii oncologice. Aceștia vor beneficia de indemnizații, concedii și consiliere psihologică gratuită.
citeste mai mult icon arrow
her 2 pozitiv este curabil
Cancerul de sân HER2-pozitiv
Cancerul de sân HER2-pozitiv este un tip agresiv de cancer caracterizat prin prezența excesivă a receptorilor HER2. Tratamentul implică terapii specifice care vizează acești receptori pentru a încetini progresia bolii.
citeste mai mult icon arrow
inflamator semne cancer la san simptome
Cancerul de sân inflamator
Cancerul de sân inflamator este o formă rară și agresivă de cancer de sân, caracterizată de umflături, roșeață și senzație de căldură în zona afectată, asociate cu creșterea rapidă a celulelor canceroase.
citeste mai mult icon arrow
carcinom lobular invaziv
Carcinomul lobular invaziv
Carcinomul lobular invaziv este un tip de cancer al sânului care începe în lobii glandulari și se poate răspândi în alte zone ale sânului și, uneori, în alte părți ale corpului.
citeste mai mult icon arrow
carcinom ductal invaziv
Carcinomul ductal invaziv al sânului
Carcinomul ductal invaziv al sânului este cel mai comun tip de cancer de sân. Este o formă de cancer care începe în conductele de lapte ale sânului și invadează țesutul din jurul acestora. Acest tip de cancer poate să se răspândească în alte părți ale corpului, de obicei prin sistemul limfatic. Este adesea detectat prin examenele mamare regulate, mamografii sau alte investigații imagistice și necesită tratament imediat pentru a împiedica răspândirea sa.
citeste mai mult icon arrow
prostatectomia
Totul despre prostatectomie
Prostatectomia este o intervenție chirurgicală în care se înlătură total sau parțial prostata, fiind utilizată în tratamentul cancerului de prostată sau al hiperplaziei prostatice benignă.
citeste mai mult icon arrow
adenocarcinom moderat diferentiat g2
Adenocarcinomul moderat diferențiat G2
Cancerul este o boală complexă care poate afecta diferite organe și țesuturi din corpul uman. Printre cele mai comune tipuri de cancer se numără adenocarcinomul, o formă care își are originea în celulele glandulare. Adenocarcinomul moderat diferențiat G2 este unul dintre subtipurile acestui tip de cancer și este caracterizat de o anumită gradare a diferențierii celulare și a agresivității. În acest articol, vom explora mai detaliat ceea ce înseamnă adenocarcinomul moderat diferențiat G2, precum și implicațiile sale în diagnostic, tratament și prognostic.
citeste mai mult icon arrow
Site nou OncoFort
Lansarea noului site al Spitalului OncoFort - O resursă esențială pentru pacienții oncologici
Suntem încântați să vă aducem o veste extraordinară: Spitalul OncoFort și-a îmbunătățit platforma online pentru a fi mai aproape de nevoile pacienților noștri. Cu mândrie și dedicare, anunțăm lansarea noului nostru site, care aduce o serie de inovații și funcționalități noi și utile pentru a vă sprijini mai bine în lupta împotriva cancerului.
citeste mai mult icon arrow

Contact

Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.