Centre de excelență

Second opinion
icon arrow
Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91

Sector 3, București

Vezi ruta
icon arrow
Telefon: 021 323 0000
icon arrow
Program de lucru:

Luni - Vineri: 08ºº - 20ºº

Despre Second opinion

Fiecare pacient, avand un diagnostic de cancer sau o alta afectiune, are dreptul sa beneficieze de o alta opinie medicala calificata. Institutiile internationale de prestigiu vorbesc de „siguranta si confortul pacientului”, mai ales atunci cand se impun masuri medicale ireversibile.

In institutiile oncologice de prestigiu din Europa si SUA, medicii incurajeaza pacientii sa apeleze la alte avize medicale (second opinion) si nu ii impiedica sa le obtina. Acesta este si motivul pentru care pacientului i se pune la dispozitie o lista cu medici si centre abilitate, care pot oferi o confirmare sau o noua viziune a diagnosticului initial.

OncoFort s-a gandit sa faciliteze relatia dintre pacientii romani si medicii austrieci, de aceea incepand cu anul 2010, renumitul medic oncolog Prof. Dr. Thomas Brodowicz, a ales centrul OncoFort pentru a oferi servicii de first si second opinion pentru pacientii neoplazici din Romania. Incepand cu anul 2014, Prof. Dr. Thomas Brodowicz a decis sa ofere servicii de second opinion si consultatii de preventie prin sistemul de telemedicina, in reteaua de clinici Gral din provincie. Cu aceasta ocazie pacientii nu mai sunt nevoiti sa mearga pana in Bucuresti pentru o consultatie.

Doamna dr. Silvia Ilie, Medic primar Oncologie medicala in Spitalul OncoFort Bucuresti din reteaua GRAL Medical, este fost oncolog la Institutul Gustave Roussy Franta et Institutul Jules Bordet din Belgia si Membru al Comitetului stiintific francez de elaborare al Ghidului National si Regional de Diagnostic si Tratament in Cancerul de San.

Detine o vasta experienta si expertiza in cancerul gastrointestinal, cancerul digestiv, cancerul ginecologic si melanom si va asteapta pentru consult international oncologie si second opinion oncologie in Clinica de Diagnostic Gral din Bucuresti.

Sistemul de telemedicina este un concept medical existent si aplicabil in foarte multe tari occidentale. La inceput s-a folosit pentru interventiile chirurgicale la distanta, atunci cand chirurgii nu puteau sa ajunga fizic in blocul operator, ulterior s-a implementat in medicina de urgenta in zonele greu accesibile. In Romania desi se vorbeste foarte mult de importanta lui el se situeaza doar la nivel de concept. Gral Medical este primul centru privat ce a reusit sa implementeze in Romania serviciul de telemedicina oncologica.

Medici OncoFort
Dr. Thomas Brodowicz
Prof. Dr. Thomas Brodowicz

Medic Oncolog, Spitalul AKH (Viena)

Dr. Thomas Brodowicz
Medic primar Ilie Silvia

ONCOLOGIE MEDICALA

Tarife

Servicii
Programare
Preturi

Consult international

750 RON

Consultatie monitorizare

500 RON

Consult international - plata integrala

1500 RON

Consultatie monitorizare - plata integrala

1000 RON

Analiza medicala dosar (consult international)

750 RON

Analiza medicala dosar control (consult international)

500 RON

Alimentatie/OncoFort alimentatie
Radioterapie: Nutriție și Plan Alimentar

Radioterapia este un tratament esențial în lupta împotriva cancerului, dar poate aduce cu sine și efecte secundare. O alimentație adecvată poate juca un rol semnificativ în menținerea energiei, greutății și sănătății generale în timpul acestui proces. Aici veți găsi sfaturi și un plan alimentar pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine în timpul tratamentului de radioterapie.

citeste mai mult icon arrow
Articole/second opinion normalitate
Consultatiile de second opinion: neincredere sau normalitate

In 2011 medicii oncologi din Austria, desi vin numai de 2 ori pe luna, au oferit consultatii oncologice pentru aproape 700 de pacienti, unii dintre pacienti erau pe liste de asteptare la Viena.

citeste mai mult icon arrow