Blog

sterge filtre

Afisati 121 to 132 din 295 articole

Afiseaza

Untitled design (6)
Cancerul de san triplu negativ: chimioterapie, intervenții chirurgicale și speranță
Cancerul de san triplu negativ (TNBC) este o boală heterogenă, care se caracterizează prin faptul că, la nivelul suprafetei celulelor tumorale nu sunt prezenti receptorii de estrogen (ER), receptorii de progesteron (PR) și nici receptorul 2 al factorului de creștere epidermală umană (HER2)..
citeste mai mult icon arrow
prima sedinta de chimio - 3
Chimioterapie - cum te pregătești pentru prima sesiune de chimioterapie?
Află ce este chimioterapia, care sunt tipurile de chimioterapie, ce sunt citostaticele, cât durează o sesiune de chimioterapie, efectele secundare ale chimioterapiei, alimentele interzise în timpul chimioterapiei și modul de refacere al organismului după chimioterapie.
citeste mai mult icon arrow
mastectomie efort fizic operatie cancer
Mastectomie: Contraindicații și recomandări privind efortul fizic după operatie
Mastectomia este o intervenție chirurgicală care presupune înlăturarea glandei mamare. Ca orice operație, aceasta necesită o perioadă de recuperare. Este important ca recuperarea să fie făcută corect pentru a preveni complicațiile și a reda mișcările umărului și ale brațului. Deși exercițiile fizice au un rol vital pentru restabilirea motricității, acestea necesită a fi realizate după câteva reguli, deoarece există și unele contraindicații după mastectomie.
citeste mai mult icon arrow
crioablatia
Crioablația - un nou tratament pentru cancer
În medie, crioablația a avut, în ultimii ani, o rată de succes de peste 95%, atunci când a fost utilizată ca metodă de tratament pentru diferite tipuri de cancer.
citeste mai mult icon arrow
Articole/cancer ovarian 1
Scorul ROMA - important în determinarea apariției cancerului ovarian
În acest articol poți descoperi mai multe informații despre scorul ROMA ca modalitate de diagnosticare a cancerului ovarian.
citeste mai mult icon arrow
Articole/cancer-semne-femei-spitalul-oncofort
Primele semne ale cancerului
Cancerul este considerat boala acestui mileniu. Deși s-au făcut progrese remarcabile în ceea ce privește tratarea cancerului, realitatea este că cele mai bune șanse de supraviețuire le are un pacient la care boala a fost identificată în primele faze, citește în acest articol care sunt primele semne ale cancerului.
citeste mai mult icon arrow
Screening
Screening - teste screening in oncologie
Screeningul, metodă de identificare a celulelor canceroase. Vindecarea este mai ușoară dacă identificarea precoce a cancerului se realizează, screeningul este soluția.
citeste mai mult icon arrow
Articole/cancer-la-ficat-spitalul-oncofort
Cancer la ficat
Cancerul hepatic este boala canceroasă ce apare la nivelul ficatului și afectează bărbații în mai mare măsură. În acest articol veți afla detalii despre cancerul la ficat, care sunt simptomele și tratamentele pentru această afecțiune.
citeste mai mult icon arrow
Articole/teste oncologice - depistare cancer pulmonar
Teste oncologice pentru cancerul la plămân
NOU! Cancerul de plămâni este depistat, de cele mai multe ori, prea târziu, în stadii deja avansate. De acum însă este posibilă depistarea precoce prin testele genetice oncologice.
citeste mai mult icon arrow
Articole/cancerul-bucal-spitalul-oncofort
Cancerul bucal
Cancerul bucal (cancerul la limba) este o afecțiune malignă care poate afecta orice zonă a cavității bucale. În următorul articol veți afla detalii despre ce este cancerul bucal, veți putea observa cum arată și cum se poate trata.
citeste mai mult icon arrow
Articole/cancerul-de-piele-spitalul-oncofort
Cancerul de piele
Cancerul de piele este o patologie oncologică și apare ca urmare a multiplicării celulelor de la nivelul pielii (cutanat). Află din acest articol ce tipuri de cancer de piele există, cauzele apariției, posibilele simptome și câteva poze cu neplazii cutanate.
citeste mai mult icon arrow
Articole/virusuri-cancer-spitalul-oncofort
Virusurile și cancerul
Citeștemai multe despre virusurile ce pot determina cancer, cum pot ajunge ele să cauzeze astfel de complicații, în ce fel afectează fiecare dintre acestea structurile celulare, precum și cum pot fi prevenite și/sau tratate astfel de afecțiuni.
citeste mai mult icon arrow

Contact

Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.