Articole

Articole

Spitalul OncoFort a fost inaugurat cu o operatie in premiera pentru Romania

Noutatea medicala oferita de Spitalul OncoFort o reprezinta operatia foarte dificila efectuata unui pacient diagnosticat cu metastaza hepatica voluminoasa cu punct de plecare colonic. Cu atat mai dificil a fost faptul ca pacientul era in programul de dializa de mai multi ani pentru insuficienta renala cronica, iar anestezia a fost cu totul speciala pentru o astfel de operatie, riscul de complicatii intra si postoperatoriu fiind foarte ridicat. 

Interventia a fost coordonata de ilustrul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu „Odata cu succesul acestei dificile interventii chirurgicale m-am simtit la inceputul unui drum pe care l-am asteptat de ceva vreme, si pe care mi-l doresc cu cat mai multe impliniri” ne-a declarat „la cald”  Prof. Dr. Irinel Popescu.

Spitalul OncoFort este un proiect unic in Romania, deoarece a implementat un model medical ce are grija de pacienti incepand cu etapele de preventie, diagnostic, second opinion, tratament in ambulatoriu (spitalizare de zi), iar din acest an cu cel mai nou serviciu si anume tratamentul chirurgical. Avantajul major al spitalului il reprezinta echipa medicala de chirurgi de notorietate internationala, cat si infrastructura existenta (radioterapia si chimioterapia), cea care a permis finantarea proiectului si finalizarea lui in termenele previzionate. 
Serviciile oferite de Spitalul OncoFort in acest moment sunt orientate cu predilectie catre chirurgia oncologica laparoscopica sau deschisa. Interventiile ce se pot efectua sunt din sfera chirurgiei digestive, generale, genito-mamara, ORL si urologica. In urmatoarea perioada sunt preconizate interventii chirurgicale la fel de complexe si din alte arii de competente oferite de medici chirurgi din tara si strainatate.

Spitalul OncoFort este sustinut in ambulatoriu de un centru de excelenta in servicii de imagistica medicala (RMN, CT), unde lucreaza unii dintre cei mai apreciati medici din capitala, iar spitalul detine un laborator propriu de anatomie patologica ce ofera in timp record rezultate pentru examene histopatologice, examene extemporanee si teste imunohistochimice. 

Pentru programari apelati numarul de telefon 021-323.00.00 sau completati formularul online din sectiunea  Contact.
 
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2013-10-22 de  Sectia de Chirurgie 378

Înapoi