Articole

Articole

Second opinion - Prof. Dr. Thomas Brodowicz

Servicii de second opinion in reteaua de clinici Gral Medical din provincie

In fiecare luna peste 700 de pacienti apeleaza la servicii oncologice din cadrul retelei de clinici Gral Medical. Cea mai mare pondere o are fluxul de pacienti din cadrul clinicilor aflate sub brandul OncoFort, cel mai mare sistem oncologic din Romania, ce ofera servicii complete si eficiente: consultatii oncologice, analize medicale de genetica si anatomie patologica, second opinion, radioterapie, chimioterapie, chirurgie oncologica si tumor board international.

Un rol important in performanta actului medical il reprezinta serviciul de SECOND OPINION oferit de cei mai buni medici oncologi din Austria.

Dupa aproape 4 ani de colaborare cu Gral Medical, medicii Austrieci doresc sa ofere pacientilor din Romania un sistem de control al cancerului, prin efectuarea unui plan bine pus la punct.

Sistemul de control al cancerului cuprinde faza de preventie, diagnosticare rapida, second opinion, tumor board, planul de tratament de ultima generatie si nu in ultimul rand controlul periodic. “Am reusit sa implementam acest sistem cu succes in Austria, tratam pacienti din intreaga lume, iar datorita experientei din Romania dorim sa oferim acelasi lucru, aici, in Romania” ne-a declarat la ultima vizita ilustrul Prof. Dr. Thomas Brodowicz.

In ultimele 5 luni peste 300 de pacienti din Pitesti, Rm. Valcea, Focsani, Sibiu, Craiova si Ploiesti au beneficiat de servicii de second opinion in ONCOLOGIE prin sistemul inovativ de telemedicina. In prezent pacientii se afla sub monitorizarea echipei medicale din cadrul Spitalului OncoFort, o mare parte au terminat deja tratamentul oncologic, iar la controlul de rutina multi pot spune ca “au invins cancerul”.

Deoarece volumul programarilor a fost mai mare in ultima perioada, medicul austriac a decis sa vina 2 saptamani in Romania pentru a onora toate cererile.

Beneficiile pacientului
Cel mai mare beneficiu al pacientilor este faptul ca pot beneficia, in orasul lor, de consultatii oncologice internationale, fiind astfel scutiti de drumuri costisitoare si repetate in capitala. La sesiunea de telemedicina, se poate prezenta si un membru al familiei (in cazul in care pacientul din motive medicale nu poate veni), iar dupa consultatie pacientul primeste o fisa medicala cu recomandarile oncologice si programul de urmarire al tratamentului.

Pentru tratamentul cu radioterapie pacientii beneficiaza de GRATUITATE in cadrul Spitalului OncoFort, sectia de Radioterapie, in baza contractului cu CNAS.

Detalii si programari pot fi obtinute direct la 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725)
 
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2014-10-17 de  Prof. Dr. Thomas Brodowicz 1858

Înapoi