Oncologie medicală

Second opinion

Fiecare pacient, avand un diagnostic de cancer sau o alta afectiune, are dreptul sa beneficieze de o alta opinie medicala calificata. Institutiile internationale de prestigiu vorbesc de „siguranta si confortul pacientului”, mai ales atunci cand se impun masuri medicale ireversibile. 

In institutiile oncologice de prestigiu din Europa si SUA, medicii incurajeaza pacientii sa apeleze la alte avize medicale (second opinion) si nu ii impiedica sa le obtina. Acesta este si motivul pentru care pacientului i se pune la dispozitie o lista cu medici si centre abilitate, care pot oferi o confirmare sau o noua viziune a diagnosticului initial.

OncoFort s-a gandit sa faciliteze relatia dintre pacientii romani si medicii austrieci, de aceea incepand cu anul 2010, renumitul medic oncolog Prof. Dr. Thomas Brodowicz, a ales centrul OncoFort pentru a oferi servicii de first si second opinion pentru pacientii neoplazici din Romania. 
Incepand cu anul 2014, Prof. Dr. Thomas Brodowicz a decis sa ofere servicii de second opinion si consultatii de preventie prin sistemul de telemedicina, in reteaua de clinici Gral din provincie. Cu aceasta ocazie pacientii nu mai sunt nevoiti sa mearga pana in Bucuresti pentru o consultatie.
Program Prof. Dr. Thomas Brodowicz
21, 22 decembrie 2022
Sistemul de telemedicina este un concept medical existent si aplicabil in foarte multe tari occidentale. La inceput s-a folosit pentru interventiile chirurgicale la distanta, atunci cand chirurgii nu puteau sa ajunga fizic in blocul operator, ulterior s-a implementat in medicina de urgenta in zonele greu accesibile. In Romania desi se vorbeste foarte mult de importanta lui el se situeaza doar la nivel de concept. Gral Medical este primul centru privat ce a reusit sa implementeze in Romania serviciul de telemedicina oncologica.

Pentru detalii si programari sunati la call center: 021-323.00.00 sau vizitati pagina dedicata a medicului >>aici


Prof. Dr. Thomas Brodowicz
Prof. Dr. Thomas Brodowicz
Medic Oncolog, Spitalul AKH (Viena)
vezi detalii complete

Servicii
Programare
Preturi
Analiza medicala dosar initial (consult international) Prof. Dr. Thomas Brodowicz
750
Consult international Prof. Dr. Thomas Brodowicz
750
Consultatie monitorizare Prof. Dr. Thomas Brodowicz
500
încarcă mai multe

Second opinion - Prof. Dr. Thomas Brodowicz
Second opinion - Prof. Dr. Thomas Brodowicz

Dupa aproape 4 ani de colaborare cu Gral Medical, medicii austrieci doresc sa ofere pacientilor din Romania un sistem de control al cancerului..

Citeste mai mult Publicat în 2014-10-17 de  Prof. Dr. Thomas Brodowicz 1968

Consultatii oncologice - telemedicina
Consultatii oncologice - telemedicina

Gral Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziția pacienților din București Pitești, Rm. Vâlcea, Focșani, Sibiu, Craiova și Ploiești consultații de second opinion în oncologie.

Citeste mai mult Publicat în 2014-07-03 de  Prof. Dr. Thomas Brodowicz 2746

Pacientii din Romania - prea tarziu la control
Pacientii din Romania - prea tarziu la control

OncoFort si-a marit echipa multidisciplinara din cadrul Centrului OncoFort. Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera consultatii de second opinion la OncoFort incepand cu luna iunie 2010.

Citeste mai mult Publicat în 2013-10-02 de  Prof. Dr. Thomas Brodowicz 837