Articole

Articole

Consultatii oncologice - telemedicina

GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziția pacienților din BucureștiPitești, Rm. Vâlcea, Focșani, Sibiu și Ploiești consultații de second opinion în oncologie prin reteaua de clinici OncoFort

Renumitul oncolog din Viena, Prof. Dr. Thomas Brodowicz, a decis să ofere servicii de second opinion și consultații preventive, în rețeaua de clinici OncoFort, nu doar în București, dar și în provincie. Cu această ocazie pacienții nu mai sunt nevoiți să meargă până în Bucurețti pentru o consultație.

⇒ Medici oncologi de elita


Prof. Dr. Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinica Oncologica si Experimentala din cadrul Spitalului AKH - Viena

De-a lungul timpului, a obținut rezultate foarte bune în tratarea cancerului mamar, colorectal, tractului gastrointestinal, sarcom, cancer pulmonar, cancer cerebral, cancer de laringe, cancer ovarian. În urma experienței vaste avută la AKH Viena, dar și a cazuisticii de peste 4 ani din România, renumitul oncolog a constatat ca

Prof. Dr. Thomas Brodowicz, “pacienții din România vin prea târziu la control”. 

Pentru a obtine rezultate pozitive pacienții trebuie să primeasca un diagnostic oncologic corect, stabilit în faze incipiente, iar tratamentul să fie unul modern și personalizat.

Prof. Dr. Thomas Brodowicz afirmă că “partea cea mai grea a meseriei noastre este aceea în care trebuie să anunțăm pacientul că nu se mai poate face nimic din cauza bolii avansate”.

⇒  Servicii oncologice în pas cu tehnologia


Renumitul oncolog austriac oferă consultații oncologice prin sistem de telemedicina. Pentru second opinion se ofera o “nouă șansă” pacienților diagnosticați cu afecțiuni canceroase, iar pentru consultații de prevenție se stabilește o riscogramă pentru persoanele predispuse la boli grave (ex: antecedente de cancer în familie) sau pentru cei care își doresc o conduită sănătoasă pe viitor. 

Programările pentru luna în curs se efectuează în ordinea cererilor primite de la pacienți. Dosarul pacientului va fi întocmit, până la data consultației, sub îndrumarea unui medic specialist. În viitorul apropiat se vor asocia sistemului de telemedicină oncologică și alte centre din cele mai importante orașe din țară.

 Detalii și programari la *GRAL (*4725) / 021 323 0000 sau online >> aici  
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2014-07-03 de  Prof. Dr. Thomas Brodowicz 3592

Înapoi