Articole

Articole

Consultatii oncologice prin telemedicina in provincie

GRAL Medical, in parteneriat cu AKH Viena, pune la dispozitia pacientilor din Pitesti, Rm. Valcea, Focsani, Sibiu si Ploiesti consultatii de second opinion in ONCOLOGIE in reteaua de clinici OncoFort. Renumitul oncolog din Viena, Prof. Dr. Thomas Brodowicz, a decis sa ofere servicii de second opinion si consultatii preventive, in reteaua de clinici OncoFort din provincie. Cu aceasta ocazie pacientii nu mai sunt nevoiti sa mearga pana in Bucuresti pentru o consultatie.

Medici oncologi de elita
Prof. Dr. Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinica Oncologica si Experimentala din cadrul Spitalului AKH - Viena

De-a lungul timpului a obtinut rezultate foarte bune in tratarea cancerului mamar, colorectal, tractului gastrointestinal, sarcom, cancer pulmonar, cancer cerebral, cancer de laringe, cancer ovarian. In urma experientei vaste avuta la AKH Viena, dar si a cazuisticii de peste 4 ani din Romania, renumitul oncolog a constatat ca “pacientii din Romania vin prea tarziu la control”
Pentru a obtine rezultate pozitive pacientii trebuie sa primeasca un diagnostic oncologic corect, stabilit in faze incipiente, iar tratamentul sa fie unul modern si personalizat. Prof. Dr. Thomas Brodowicz a afirmat ca “partea cea mai grea a meseriei noastre este aceea in care trebuie sa anuntam pacientul ca nu se mai poate face nimic datorita bolii avansate”.

Servicii oncologice in pas cu tehnologia
Renumitul oncolog austriac ofera consultatii oncologice prin sistem de telemedicina. Pentru second opinion se ofera o “noua sansa” pacientilor diagnosticati cu cancer, iar pentru consultatii de preventie se stabileste o riscograma pentru persoanele predispuse la boli grave (ex: antecedente de cancer in familie) sau pentru cei care isi doresc o conduita sanatoasa pe viitor. 

Programarile pentru luna in curs se efectueaza in ordinea cererilor primite de la pacienti. Dosarul pacientului va fi intocmit, pana la data consultatiei, sub indrumarea unui medic specialist. In viitorul apropiat se vor asocia sistemului de telemedicine oncologica si alte centre din cele mai importante orase din tara.

Detalii si programari la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online >> aici
Publicat în 2014-07-03 de  Prof. Dr. Thomas Brodowicz 1597

Înapoi