
Oncologie medicală
ONCOLOGIA se ocupa cu studiul, diagnosticarea si tratamentul medicamentos al pacientilor bolnavi de cancer.
Suspiciunea de cancer a unui pacient trebuie verificata la medicul oncolog, care analizeaza dosarul medical al pacientului si recomanda analizele si investigatiile necesare pentru stabilirea unui diagnostic. Odata ce pacientul se confrunta cu diagnosticul final: cancer, se trece la discutia de specialitate ce implica prezentarea bolii si a optiunilor de tratament.
In cadrul sectiei de oncologie - chimioterapie, Spitalul OncoFort va ofera:
- consultatii si investigatii oncologice
- chimioterapie
Specialistii oncologi consulta pacientul si stabilesc un plan de tratament ce poate implica administrarea de citostatice impreuna sau separat de radioterapie. Tratamentul chimioterapeutic recomandat de medicul oncolog se desfasoara sub indrumarea si supravegherea acestuia, urmarindu-se realizarea unei combinatii cat mai eficiente de medicamentatii si proceduri.
Tratamentul citostatic se efectueaza in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, cu monitorizarea permanenta de catre cadrele medicale specializate.
Preturi chimioterapie OncoFort
Oncofort ofera chimioterapie perfuzabila cu durata mica de 5h si durata mai mare de 5h. Totodata pacientii pot beneficia de servicii de cazare in rezerve moderne sau in rezerve de tip vip.
Pentru a obtine o cotatie de pret pentru radioterapie, chimioterapie si cazare in rezerve private, va rugam sa va programati la specialistii nostri. Echipa multidisciplinara va stabili planul de tratament si costurile aferente. O echipa specializata va sta la dispozitie pentru intocmirea dosarului oncologic.
Gral Medical s-a gandit sa faciliteze relatia dintre pacientii romani si medicii austrieci, de aceea incepand cu anul 2010, renumitul medic oncolog, Prof. Dr. Thomas Brodowicz de la AKH Viena, a ales centrul OncoFort pentru a oferi lunar consultatii oncologice de first si second opinion pentru pacientii neoplazici din Romania.
Pentru programari si detalii suplimentare apelati numarul de telefon 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).












Incidenta cancerului de laringe se intalneste la persoane intre 40 si 70 de ani si este mai frecvent la barbati, iar principalii factori de risc ai sunt fumatul, consumul de alcool.
Citeste mai mult Publicat în 2018-09-10 de Dr. Paula Toma - oncolog 3123
Indragitul medic oftalmolog Dr. Monica Pop a fost diagnosticata cu cancer de colon si a ales serviciile centrului oncologic OncoFort din cadrul Gral Medical.
Citeste mai mult Publicat în 2019-01-11 de Sectia de Chimioterapie 1692
Aflati ce este camera implantabila si de ce este utilizata in tratamentul de chimioterapie
Citeste mai mult Publicat în 2023-01-09 de Sectia de Chimioterapie 111148
Cea mai importanta metoda de screening pentru cancerul mamar este autoexaminarea, care trebuie efectuata la oricee varsta, pentru a creste sansele descoperirii unui nodul in faza incipienta.
Citeste mai mult Publicat în 2019-05-31 de Sectia de Chimioterapie 1206
Ablatia cu radiofrecventa (RFA) este o optiune eficienta de tratament in cazurile de metastaze hepatice neoperabile. Sistemele RFA ofera siguranta, eficienta, reproductibilitate si predictibilitate.
Citeste mai mult Publicat în 2019-07-19 de Sectia de Chimioterapie 4532Inca de la inaugurare, Spitalul OncoFort Pitesti a reusit sa stranga la un loc o echipa medicala de exceptie din mai multe specialitati medicale: radioterapie, oncologie, imagistica medicala, endocrinologie si fizica medicala.
Citeste mai mult Publicat în 2019-07-31 de Dr. Adela Chirila 1572
Poti preveni cancerul de col uterin prin screening regulat si vaccinare. 9 din 10 cazuri de cancer invaziv pot fi prevenite prin screening. In Romania, conform celui mai recent raport GLOBOCAN, incidenta acestui tip de cancer feminin este cu 25% mai mare decat in tarile din Uniunea Europeana.
Citeste mai mult Publicat în 2019-09-12 de Sectia de Chimioterapie 1120
Aparitia unui nodul la san este un semnal de alarma! Depistarea cancerului de san in stadiu incipient iti poate salva viata.
Citeste mai mult Publicat în 2019-09-27 de Sectia de Chimioterapie 1546
Cancerul, aceasta boala necrutatoare care ii ia pe cei dragi de langa noi, este stabilit ca diagnostic din ce in ce mai frecvent. Afla cauzele si metodele de preventie.
Citeste mai mult Publicat în 2019-11-15 de Dr. Anca Zgura 1191
Cancerul de san este una din neoplaziile cu cea mai mare frecventa intalnita in rândul femeilor (25% din toate cazurile de cancer diagnosticate la femei) si din pacate, tipul acesta de cancer, nu ii ocoleste nici pe barbati, in ciuda dimensiunilor reduse ale glandelor mamare.
Citeste mai mult Publicat în 2019-12-17 de Dr. Paula Toma - oncolog 1993
Durerea de cap este un simptom frecvent, multi dintre noi s-au confruntat cel putin o data cu aceasta problema. Atunci cand e frecventa si din ce in ce mai accentuata sau vine insotita si de alte simptome, poate ascunde o afectiune grava. Nu ignora, depistarea la timp a bolii este foarte importanta pentru tratamentul ei! Va prezentam povestea unei paciente tinere, a carei boala a fost tratata cu success.
Citeste mai mult Publicat în 2019-12-23 de Dr. Paula Toma - oncolog 3699
Cuvantul ,,cancer” trezeste reactii puternice in fiecare dintre noi. Am fost invatati sa il asociem cu ideea de durere si cu un final inevitabil. Provocarile pe care acest diagnostic le arunca in calea celor care il primesc si al familiilor lor, par uneori ca nu pot fi depasite.
Citeste mai mult Publicat în 2020-01-13 de Sectia de Chimioterapie 905
Sa fii alaturi de cineva drag in lupta cu cancerul este o misiune dificila, ce pune la incercare rezistenta psihologica a oricui. Persoana care ingrijeste un bolnav cu cancer se vede in situatia de a face fata unui nou rol, un rol pentru care nu are experienta si nu se simte pregatita, un rol care implica dedicare de timp si dedicare emotionala deopotriva.
Citeste mai mult Publicat în 2020-01-22 de Sectia de Chimioterapie 1028
Dr. Chiritoiu Roxana, Medic Specialist Oncolog, ne ofera intr-un scurt interviu raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre cancer.
Citeste mai mult Publicat în 2023-02-07 de Dr. Roxana Chirițoiu - oncologie 3736
In majoritatea cazurilor rezultatul biopsiei este acela care ne spune daca sunt sau nu motive de ingrijorare si daca este vorba de cancer sau nu.
Citeste mai mult Publicat în 2020-02-18 de Sectia de Chimioterapie 862
In prezent, exista o noua directie pentru tratarea cancerului. In mod traditional, cancerul poate fi tratat prin utilizarea metodelor de tratament: chirurgie, chimioterapie si/sau radioterapie, in functie de tipul si stadializarea bolii. In schimbul actionarii directe asupra celulei canceroase, acum putem stimula sistemul imunitar pentru a lupta impotriva celulelor canceroase. Acest nou tratament se numeste imunoterapie.
Citeste mai mult Publicat în 2020-03-02 de Dr. Anca Zgura 2979
Pentru ca nu putem spune stop bolilor care ne macina, avem uneori nevoie de tratament continuu si efectuat responsabil. In situatia actuala legata de pandemia Coronavirusului, echipa OncoFort este alaturi de pacientii nostri. Programarile, analizele, investigatiile si tratamentele, toate serviciile noastre medicale raman accesibile, respectand intocmai masurile de protectie necesare.
Citeste mai mult Publicat în 2020-03-19 de Sectia de Chimioterapie 629
Va prezentam unul din nenumaratele cazuri fericite, in care pacientul pleaca de la noi tratat si cu o stare generala foarte buna, chiar si dupa diagnosticul de cancer. Medicii nostri dedicati si tratamentele inovative personalizate sunt cei care lupta in fiecare zi cu boala.
Citeste mai mult Publicat în 2023-02-07 de Dr. Roxana Chirițoiu - oncologie 4295
Consultatii oncologice, din confortul si siguranta casei tale, direct la medicul oncolog! Nu asteptati! Programati-va acum! Incredere, siguranta, calitate!
E o perioada dificila pentru toata lumea, dar in special pentru bolnavii oncologici.
Citeste mai mult Publicat în 2020-05-01 de Sectia de Chimioterapie 8306
Cancerul de colon reprezinta a 2-a cauza importanta de morbiditate si deces in Romania, conform Institutului Național de Sanatate Publica.
Citeste mai mult Publicat în 2020-05-06 de Dr. Cristina Tiut 1631