OncoFort - Despre noi
#

Despre noi

Tratament radioterapie Spitalul OncoFort

#
icon

Oferă o șansă vieții tale

OncoFort a fost primul centru oncologic privat din Romania care a folosit radioterapia conformationala tridimensionala (3D-CRT) si IMRT (Intensity Modulated Radiation Therapy)

  • Centrul oncologic OncoFort a initiat un program de monitorizare a pacientilor cu afectiuni oncologice inca de la faza de prediagnostic si acorda un rol important pacientului, astfel incat perceptia asupra acestei afectiuni sa fie schimbata Afla mai multe
  • OncoFort este pionierul oncologiei medicale private din Romania, de aceea in cadrul Galei Capitalului Romanesc a fost premiat ca lider pe oncologie Afla mai multe

 

icon

Suferințe vechi, tratamente noi

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din capitala si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral Afla ma multe

icon

Istoric

2010 Gral Medical pune bazele proiectului oncologic si deschide noi orizonturi in oncologia medicala privata. In acelasi an medici de la AKH Viena decid sa ofere pacientilor din Romania servicii de SECOND OPINION

Apare ONCOFORT care se impune rapid pe piata ca un centru oncologic de exceptie cu viziuni mari si care isi propune sa dezvolte sectorul medical oncologic.

2011 In premiera pentru un centru privat se efectueaza RADIOTERAPIA 3D-CRT pentru pacientii neoplazici. Investitia in accelarator si centru depaseste 3.5 milioane Euro. Se deschid 4 clinici OncoFort in Pitesti, Craiova, Focsani si Ploiesti.

2012 In premiera se implementeaza RADIOTERAPIA IMRT, OncoFort primeste premiul in inovatie pe domeniu oncologic la Gala Sanatatii. Sectia de chimioterapie ajunge la 15 paturi si ofera pacientilor rezerve moderne cu monitorizare 24/24.

2013 OncoFort este premiat ca LIDER PE ONCOLOGIE in cadrul Galei Capitalului Romanesc. Radioterapia se deconteaza in contract cu CNAS. La sfarsitul anului se finalizeaza sectia de chirurgie coordonata de Prof. Dr. Irinel Popescu si deschiderea un laborator propriu de anatomie patologica. OncoFort devine Spitalul OncoFort.

2014 OncoFort incheie, in premiera, un parteneriat academic si de business cu MUVI (Medical University of Vienna). Se implementeaza in premiera consultatii oncologice (first si second opinion) prin telemedicina in 7 judete din Romania.

2016 OncoFort pune bazele unei sectii noi de radioterapie si chimioterapie cu tratamente inovative pentru Romania.Capacitatea Spitalului OncoFort se ridica la 60 de paturi.

2017 Se deschide sectia 2 de radiotarapie, dotata cu cel mai avansat aparat de Radioterapie din Romania (Elekta Versa HD) si sectia 2 de chimioterapie. Se pot aborda tratamente noi de radioterapie: IMRT-VMAT, SRS, SBRT. Investitia totala s-a ridicat la 5.5 milioane Euro. Capacitatea spitalului creste la 90 de paturi.

Prezent si viitor
Diagnosticam si tratam peste 1200 pacienti/lunar pe oncologie. Sa fim deschizatori de drumuri in oncologie, iar Comunitatea OncoFort sa fie recunoscuta la nivel European.

OncoFort este cel mai mare centru oncologic privat din tara si face parte din grupul Gral Medical, cea mai dinamica companie de servicii medicale din Romania, care ofera pentru Suferinte Vechi, Tratamente Noi. 

icon

Video