
Centre de excelență

Secția de Radioterapie
Adresă:
Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti
Telefon:
021 323 00 00
Program de lucru:
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sectia de Radioterapie este dotata cu aparatura de ultima generatie si reprezinta nucleul Spitalului OncoFort. Acceleratoarele folosesc tehnica de conturare tridimensionala 3D-CRT (Three dimensional conformal radiotherapy), IMRT (Intensity Modulated Radiation Teraphy) si VMAT (volumetric modulated arc therapy).
OncoFort este pionierul oncologiei private din Romania ce a reusit sa ofere pacientilor un tratament eficient contra cancerului ca in medicina occidentala.
Acceleratorul linear Elekta ofera un tratament optim de radioterapie, dirijand razele de radiatii pe forma exacta a tumorii, limitand afectarea sau distrugerea tesuturilor sanatoase. Scopul final este de a distruge cat mai multe celule canceroase posibile si de a imbunatatii calitatea vietii pacientului. Acceleratorul de particule, Versa HD, permite o planificare dozimetrica mai precisa, distribuie mai eficient doza de radiatie in tumora, permite iradierea unui volum tumoral mult mai mare, timpul de tratament s-a micsorat la doar 5 minute datorita tehnicii moderne VMAT pot fi tratate tumori profund plasate in zonele organelor de risc.
In timpul radioterapiei pacientii OncoFort beneficiaza de:
- Monitorizare clinica si biologica – monitorizare regulata a parametrilor biochimici si hematologici, monitorizarea tolerantei
- Managementul reactiilor adverse – tratament de sustinere (orale sau perfuzabile)
- Consultatii de specialitate conexe – in functie de tipul si localizarea cancerului
- Chimioterapie concomitenta in functie de tipul cancerului
- Evaluarea imagistica a raspunsului la tratament
Pacientii bolnavi de cancer beneficiaza de radioterapie decontata de CNAS
Incepand cu 01 Mai 2013, OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu CNAS. Pentru a beneficia de reduceri, pacientul trebuie sa vina cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, cu recomandarea „internare radioterapie”, iar pacientul efectueaza sedinte de radioterapie decontate de casa de asigurari.
Pentru programari si detalii suplimentare apelati numarul de telefon 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).






Specialități: Radioterapie IMRT, Radioterapie VMAT, Radioterapie oncologica
vezi detalii complete


Specialități: Radioterapie IMRT, Radioterapie VMAT, Radioterapie oncologica
vezi detalii complete

Specialități: Radioterapie IMRT, Radioterapie VMAT, Radioterapie oncologica
vezi detalii complete

Specialități: Radioterapie IMRT, Radioterapie VMAT, Radioterapie oncologica
vezi detalii complete

Specialități: Radioterapie IMRT, Radioterapie VMAT, Radioterapie oncologica
vezi detalii complete

Radioterapie oncologică
Radioterapia oncologica reprezinta utilizarea radiatiilor ionizante pentru a distruge celulele de natura canceroasa si a opri cresterea si dividerea acestora. Radioterapia este un tratament local, concentrat doar asupra tesutului canceros. Pentru
Detalii
Radioterapia reprezinta un tratament complex, utilizat cu succes in tratamentul diferitelor tipuri de cancer de peste 100 ani, avand ca scop distrugerea celulelor canceroase, cresterea calitatii vietii si prelungirea supravietuirii pacientului.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-09-04 de Sectia de Radioterapie 10363
“Un medic trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, adevarul este singura optiune daca vrem ca pacientii sa fie constienti si sa lupte alaturi de noi pentru viata”, dr. Constantin Ciubotaru, medic specialist radioterapie oncologica.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-10-20 de Dr. Constantin Ciubotaru 1930.jpg)
„Nu este satisfactie mai mare, pentru un profesionist oncolog radioterapeut, ca atunci cand, la monitorizare, pacientul tratat isi recapata speranta si bucuria de a trai, ca urmare a unui raspuns complet la tratamentul efectuat”, dr. Georgeta Liga, medic specialist in Radioterapie.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-11-19 de Dr. Georgeta Liga 2748
Renumitul medic radioterapeut Dr. Valu Penea, cu vasta experienta in tratamentul oncologic, ofera tratamente de ultima generatie in radioterapia externa pentru pacientii din judetul Arges.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-07-31 de Dr. Valu Penea 523
Radioterapia consta intr-un examen in prealabil la scanner care permite reperarea amplasarii organului sau organelor de iradiat, iar doza de radiatie necesara distrugerii celulelor canceroase este calculata prin dozimetrie.
Citeste mai mult... Publicat în 2018-08-01 de Sectia de Radioterapie 11220
Rezultatul auditului dozimetric (organizat de IAEA Vienna si Organizatia Mondiala a Sanatatii) se incadreaza foarte bine in tolerantele impuse de expertii internationali.
Citeste mai mult... Publicat în 2018-01-23 de Sectia de Radioterapie 789
Aparatul Versa HD ofera medicilor specialisti, in tratarea cancerului, flexibilitatea de a se angaja in terapii conventionale pentru a trata un spectru larg de tumori pe toate zonele corpului.
Citeste mai mult... Publicat în 2018-01-22 de Sectia de Radioterapie 3567
Specialistii OncoFort au creat un ghid medical care sa vina in ajutorul pacientilor ce urmeaza sau vor urma un tratament radioterapeutic in cadrul centrului oncologic.
Citeste mai mult... Publicat în 2017-12-08 de Sectia de Radioterapie 4697
Acceleratorul Versa HD ofera cu o precizie stereotactica: o doza mare si o toxicitate redusa, acesta este si motivul pentru care Versa HD este cel mai avansat accelerator din Romania.
Citeste mai mult... Publicat în 2017-04-04 de Prof. Dr. Rodica Anghel 5589
Radioterapia orbitara in oftalmopatia Graves reprezinta un tratament eficace si sigur, cu o rata de raspuns global de 96% si niciun efect advers ireparabil.
Citeste mai mult... Publicat în 2017-02-02 de Sectia de Radioterapie 1227
Spitalul OncoFort tine cont de observatiile si rezultatele chestionarelor de satisfactie clienti, astfel incat serviciile medicale oferite sa se ridice la nivelul asteptarilor pacientilor.
Citeste mai mult... Publicat în 2016-04-25 de Sectia de Radioterapie 460
In ultima decada a anului, sectia de Radioterapie a efectuat tratament pentru 141 de pacienti diagnosticati cu cancer..
Citeste mai mult... Publicat în 2014-01-10 de Sectia de Radioterapie 534
Pe 13 noiembrie 2013 a avut loc intalnirea medicilor oncologi romani si austrieci, in cadrul evenimentului Zilele OncoFort.
Citeste mai mult... Publicat în 2013-11-14 de Sectia de Radioterapie 532
Pentru a efectua o examinare CT SIM pacientul este pozitionat de catre asistentele de radioterapie pe masa computerului tomograf, dupa proceduri specifice, criteriile stabilite de medicul radioterapeut curant si sub indrumarea fizicienilor medicali.
Citeste mai mult... Publicat în 2013-11-14 de Sectia de Radioterapie 844
Tehnicile 3D-CRT/IMRT ajusteaza intensitatea radiatiei, concentrand dozele mari pe locatia tumorii si limitand afectarea tesutului sanatos inconjurator. Rata de succes a acestei proceduri..
Citeste mai mult... Publicat în 2013-11-14 de Sectia de Radioterapie 703
Sistemul de planificare a tratamentului este foarte important intrucat trebuie sa asigure calitatea si eficienta maxima a tratamentului de radioterapie de care va beneficia pacientul.
Citeste mai mult... Publicat în 2013-11-14 de Sectia de Radioterapie 621
Gral Medical a fost singurul centrul medical din categoria serviciilor medicale ce a fost premiat, datorita reusitelor obtinute in Romania.
Citeste mai mult... Publicat în 2013-05-15 de Sectia de Radioterapie 1219
Incepand cu 01 Mai 2013, OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer, servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu CNAS.
Citeste mai mult... Publicat în 2013-05-09 de Sectia de Radioterapie 2815
Centrul OncoFort a sarbatorit 1 an de activitate, an in care a reusit sa formeze o echipa multidisciplinara de prestigiu, mentinand serviciile oferite la cel mai inalt standard de performanta medicala.
Citeste mai mult... Publicat în 2013-03-09 de Sectia de Radioterapie 491
Incepand cu 2013, pacientii romani au posibilitatea sa primeasca rapid a doua opinie si pentru imagistica medicala..
Citeste mai mult... Publicat în 2013-01-29 de Sectia de Radioterapie 1862
Secția de Chimioterapie
Adresă:
Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti
Telefon:
021 323 00 00
Program de lucru:
Luni-Vineri: 07:30 - 20:00
Spitalul OncoFort este cel mai mare spital oncologic si etalonul chirurgiei oncologice din Romania. Spitalul este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 90 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (blocul operator + unitate ATI), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala, un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica.
Spitalul OncoFort ofera servicii moderne de: second opinion, diagnostic preventiv oncologic, chimioterapie, chirurgie, radioterapie si tumor board international.
Echipa medicala de specialisti din cadrul Spitalului OncoFort este sustinuta de echipa internationala de medici de la Viena, formand astfel o echipa de "Tumor board international" unica in Romania.
In cadrul Sectiei de Chimioterapie tratamentul citostatic se efectueaza in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, cu monitorizarea permanenta de catre cadrele medicale specializate.
GRAL Medical vine in ajutorul pacientilor oncologici cu procedura de montare a camerei implantabile pentru chimioterapie. Este important ca montarea camerei sa se faca inainte de inceperea tratamentului, reducand astfel efectul toxic al citostaticelor asupra venelor. Acest dispozitiv faciliteaza administrarea repetata a tratamentului chimioterapeutic. Mai multe detalii puteti afla aici.
GRAL Medical s-a gandit sa faciliteze relatia dintre pacientii romani si medicii austrieci, de aceea incepand cu anul 2010, renumitul medic oncolog, Prof. Dr. Thomas Brodowicz de la AKH Viena, a ales centrul OncoFort pentru a oferi lunar consultatii oncologice de first si second opinion pentru pacientii neoplazici din Romania.
GRATUIT - Consultatii oncologie medicala (chimioterapie)
Pentru programari si detalii suplimentare apelati numarul de telefon 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).














Oncologie medicală
ONCOLOGIA se ocupa cu studiul, diagnosticarea si tratamentul medicamentos al pacientilor bolnavi de cancer. Suspiciunea de cancer a unui pacient trebuie verificata la medicul oncolog, care analizeaza dosarul medical al pacientului si recomanda anali
Detalii
Indragitul medic oftalmolog Dr. Monica Pop a fost diagnosticata cu cancer de colon si a ales serviciile centrului oncologic OncoFort din cadrul Gral Medical.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-01-11 de Sectia de Chimioterapie 654
Camera implantabila pentru chimioterapie este un dispozitiv special care permite administrarea repetata si pe o perioada lunga de timp a tratamentului.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-03-17 de Sectia de Chimioterapie 59272
Cea mai importanta metoda de screening pentru cancerul mamar este autoexaminarea, care trebuie efectuata la oricee varsta, pentru a creste sansele descoperirii unui nodul in faza incipienta.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-05-31 de Sectia de Chimioterapie 474
Ablatia cu radiofrecventa (RFA) este o optiune eficienta de tratament in cazurile de metastaze hepatice neoperabile. Sistemele RFA ofera siguranta, eficienta, reproductibilitate si predictibilitate.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-07-19 de Sectia de Chimioterapie 1973
Poti preveni cancerul de col uterin prin screening regulat si vaccinare. 9 din 10 cazuri de cancer invaziv pot fi prevenite prin screening. In Romania, conform celui mai recent raport GLOBOCAN, incidenta acestui tip de cancer feminin este cu 25% mai mare decat in tarile din Uniunea Europeana.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-09-12 de Sectia de Chimioterapie 796
Aparitia unui nodul la san este un semnal de alarma! Depistarea cancerului de san in stadiu incipient iti poate salva viata.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-09-27 de Sectia de Chimioterapie 869
Cuvantul ,,cancer” trezeste reactii puternice in fiecare dintre noi. Am fost invatati sa il asociem cu ideea de durere si cu un final inevitabil. Provocarile pe care acest diagnostic le arunca in calea celor care il primesc si al familiilor lor, par uneori ca nu pot fi depasite.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-01-13 de Sectia de Chimioterapie 366
Sa fii alaturi de cineva drag in lupta cu cancerul este o misiune dificila, ce pune la incercare rezistenta psihologica a oricui. Persoana care ingrijeste un bolnav cu cancer se vede in situatia de a face fata unui nou rol, un rol pentru care nu are experienta si nu se simte pregatita, un rol care implica dedicare de timp si dedicare emotionala deopotriva.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-01-22 de Sectia de Chimioterapie 386
In majoritatea cazurilor rezultatul biopsiei este acela care ne spune daca sunt sau nu motive de ingrijorare si daca este vorba de cancer sau nu.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-02-18 de Sectia de Chimioterapie 402
Pentru ca nu putem spune stop bolilor care ne macina, avem uneori nevoie de tratament continuu si efectuat responsabil. In situatia actuala legata de pandemia Coronavirusului, echipa OncoFort este alaturi de pacientii nostri. Programarile, analizele, investigatiile si tratamentele, toate serviciile noastre medicale raman accesibile, respectand intocmai masurile de protectie necesare.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-03-19 de Sectia de Chimioterapie 224
In contextul actual al starii de urgenta si al regulilor de distantare sociala impuse de ordonantele militare, facem cateva precizari pentru pacientii nostri, GRAL Medical.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-04-16 de Sectia de Chimioterapie 307
Consultatii oncologice, din confortul si siguranta casei tale, direct la medicul oncolog! Nu asteptati! Programati-va acum! Incredere, siguranta, calitate!
E o perioada dificila pentru toata lumea, dar in special pentru bolnavii oncologici.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-05-01 de Sectia de Chimioterapie 4315
Cu toate ca s-au redus masurile de restrictie impuse de noul coronavirus, sa nu uitam ca virusul este inca aici!
Citeste mai mult... Publicat în 2020-06-03 de Sectia de Chimioterapie 229
In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul spitalelor OncoFort s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-10-16 de Sectia de Chimioterapie 184
Cum sa ma tratez in siguranta cand in fiecare zi in jurul nostru se imbolnavesc tot mai multi oameni de Covid–19? Oameni cunoscuti, prieteni, prietenii prietenilor, familii, colegi…In fiecare zi la ora bilantului este o noua cifra ….. mai mare de imbolnaviri si….. de decese. Incep intrebarile. Cum ajung la spital sa ma tratez? Cum pot sa urmez tratamentul oncologic (chimioterapie si radioterapie) recomandat de medic daca nu ajung la spital? Unde sa merg pentru a ma simti in siguranta? Aaaaa….la Spitalul OncoFort! Primul spital privat care a tratat bolnavii oncologici.

Diagnosticul de cancer si starea de boala careia i se asociaza reprezinta factori puternici generatori de stres. Termenul de stres face referire la un complex de reactii fiziologice si psihologice care au loc atunci cand in viata persoanei apar provocari sau amenintari ce par ca ii depasesc abilitatile de a le face fata cu succes si ii perturba ritmul obisnuit al vietii.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-12-18 de Sectia de Chimioterapie 193
Programul Spitalelor OncoFort si a centrelor GRAL Medical deschise in perioada Sarbatorilor de Paste
Stim cat de important este sa beneficiezi de servicii medicale atunci cand ai nevoie. Ne-am adaptat programul astfel incat pacientii nostri sa poata veni la noi si in zilele de sarbatori.

Cancerul de colon reprezinta a 2-a cauza importanta de morbiditate si deces in Romania, conform Institutului Național de Sanatate Publica.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-05-06 de Dr. Cristina Tiut 646
La nivelul global cancerul de pancreas prezinta o crestere a incidentei si mortalitatii, reprezentand conform datelor actuale la nivelul Statelor Unite ale Americii, a zecea cauza de cancer si a patra cauza de deces prin cancer. Este o boala in special a varstnicilor, 90% din cazuri aparand dupa varsta de 55 de ani.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-06-12 de Dr. Cristina Tiut 756
Desi incidenta si mortalitatea prin cancer gastric au scazut in ultimele decenii in mare parte in tarile dezvoltate, cancerele cu origine gastrointestinala superioara (esofag, stomac) reprezinta inca o importanta problema de sanatate la nivel global, in special in tarile mai putin dezvoltate.
Citeste mai mult... Publicat în 2020-07-01 de Dr. Cristina Tiut 526
Secția de Chirurgie
Adresă:
Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti
Telefon:
021 323 00 00
Program de lucru:
Luni - Vineri: 07:30 - 20:30
Sambata: 08:00 - 14:00
Spitalul OncoFort este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 90 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (camera implantabila - port-a-cath), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala, un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica.
In premiera in sectorul privat la Spitalul OncoFort au fost abordate unele dintre cele mai dificile interventii chirurgicale din sfera oncologica: metastaze hepatice, neoplasm de rect, tumori mamare, neoplasm de col uterin, neoplasm gastric, neoplasm laringian, neoplasm plamani, neoplasm pancreas, neoplasm prostata, de catre renumitul Prof. Dr. Irinel Popescu presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) 2018-2019, impreuna cu echipa sa.
Camera implantabila - port-a-cath
Este recomandata tuturor pacientilor care au nevoie de tratament chimioterapeutic. Acest dispozitiv faciliteaza administrarea tratamentului cu citostatice si recoltarea probelor de sange. Principalul beneficiu pentru pacient este mentinerea venelor intr-o stare cat mai buna prin eliminarea intepaturilor repetate si toxice.
Montarea camerei implantabile se recomanda inainte de inceperea tratamentului.
In Spitalul OncoFort procedura de implantare este facuta de personal calificat si experimentat. Se pozitioneaza subcutanat in zona subclaviculara printr-o interventie chirurgicala minora si rapida, sub anestezie locala. Pacientul poate pleca acasa chiar in aceeasi zi. Vezi aici beneficiile camerei implantabile.
Pentru programari si detalii suplimentare apelati numarul de telefon 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).















Chirurgie Oncologică
Spitalul OncoFort este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 120 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (camera implantabila - port-a-cath) sectia de radioterapie s
Detalii
Colecistectomia laparoscopica este o tehnica minim invaziva, cu risc minor de complicatii, iar principala indicatie este data de litiaza veziculara (prezenta “pietrelor la fiere”).
Citeste mai mult... Publicat în 2019-06-04 de Sectia de Chirurgie 763
Stim cat de important si eficient este tratamentul de chimioterapie pentru cei care au nevoie. Pentru ca toata lumea a auzit si de efectele toxice ale chimioterapiei, GRAL Medical vine in ajutorul pacientilor oncologici cu procedura de montare a camerei implantabile pentru chimioterapie.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-10-15 de Sectia de Chirurgie 7268
Preventia joaca un rol important in depistarea precoce a cancerului mamar si a afectiunilor tiroidiene. Cele mai importante investigatii de screening sunt ecografia si analizele de laborator, acestea sunt recomandate cel putin o data pe an.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-10-23 de Sectia de Chirurgie 282
Echipa de chirurgie condusa de Prof. Dr. Irinel Popescu, combina tehnologia performanta a spitatului OncoFort cu o experienta de peste 6 ani in Gral Medical.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-04-23 de Prof. Dr. Irinel Popescu 1079
Dr. Bogdan Stanescu a decis sa se alature echipei medicale a Spitalului OncoFort incepand cu luna octombrie 2018.
Citeste mai mult... Publicat în 2018-10-05 de Dr. Bogdan Stanescu 1406
Marea majoritate a nodulilor mamari sunt benigni, dar numai medicul este cel care poate stabili despre ce tip de nodul este vorba (si daca nu este vorba cumva de o malignitate incipienta).
Citeste mai mult... Publicat în 2019-06-12 de Dr. Gheorghe Moisa 415
Neoplasmul intestinului gros face parte, asemeni multor alte cancere, din categoria celor care daca sunt descoperite la timp si sunt tratate corect, au dintre cele mai bune rate de supravietuire pe termen mediu si lung.
Citeste mai mult... Publicat în 2021-01-22 de Dr. Gabriel Gogescu 317
Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu, a fost ales presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie in cadrul celei de-a 24-a reuniuni a organizatiei.
Citeste mai mult... Publicat în 2017-05-16 de Prof. Dr. Irinel Popescu 1649
Biopsia ganglionilor limfatici santinela este o procedura eficienta, care ofera o evaluare precisa a metastazelor ganglionare pentru pacientele cu cancer de san.
Citeste mai mult... Publicat în 2017-12-04 de Dr. Oliveira Anabela 1701
Orice afectiune mamara detectata imagistic sau clinic ce ridica suspiciuni de tumora, insotita sau nu de simptome, prezinta indicatie pentru biopsie mamara.
Citeste mai mult... Publicat în 2017-09-27 de Dr. Oliveira Anabela 1809Histerectomia reprezinta indepartarea pe cale chirurgicala a uterului, in totalitate (cu indepartarea colului uterin) sau partial (prezervarea colului uterin).
Citeste mai mult... Publicat în 2017-07-14 de Dr. Oliveira Anabela 1178
Cancerul mamar afecteaza glanda mamara, in principal sub forma unui adenocarcinom (cancer al tesutului glandular), uneori sub forma unui sarcom (cancer al tesutului conjuctiv).
Citeste mai mult... Publicat în 2017-05-12 de Dr. Oliveira Anabela 1004
In al doilea trimestru al anului 2015, in cadrul Spitalului OncoFort, s-au efectuat peste 80 de interventii chirurgicale.
Citeste mai mult... Publicat în 2015-08-16 de Sectia de Chirurgie 1595
In primul trimestru al anului 2015, in cadrul Spitalului OncoFort, s-au efectuat interventii chirurgicale cu un grad ridicat de complexitate, echipa medicala fiind una de exceptie.
Citeste mai mult... Publicat în 2015-05-04 de Sectia de Chirurgie 811
In luna decembrie 2014 in cadrul Spitalului OncoFort, s-au efectuat operatii pentru cancer hepatic, prostata, rect interior, pulmonar, cutanat, cancer de colon, gastric.
Citeste mai mult... Publicat în 2015-02-06 de Sectia de Chirurgie 1174
In luna noiembrie 2014 in cadrul Spitalului OncoFort, s-au efectuat operatii pentru cancer rectal, colon, mamar, cancer de pancreas, pulmonar, si cancer sigmoidian.
Citeste mai mult... Publicat în 2015-01-29 de Sectia de Chirurgie 504
In luna octombrie 2014 in cadrul Spitalului OncoFort s-au efectuat operatii pentru cancer hepatic, cancer mamar, amigdalian, cancer ovarian, cancer de rect inferior.
Citeste mai mult... Publicat în 2015-01-15 de Sectia de Chirurgie 691
Tipurile de cancer din sfera ginecologica reprezinta o problema de sanatate publica, ceea ce a facut ca metodele de screening sa se imbunatateasca si in tara noastra.
Citeste mai mult... Publicat în 2014-12-15 de Sectia de Chirurgie 1310
Saptamanal, in cadrul Spitalului OncoFort, are loc sedinta comisiei tumor board format din medici chirurgi, oncologi, radioterapeuti, anatomo-patologi si imagisti.
Citeste mai mult... Publicat în 2014-11-26 de Sectia de Chirurgie 647
In luna iulie medicii chirurgi din cadrul Spitalului OncoFort au reusit sa efectueze o serie de operatii pentru: cancer de colon, san, rect, gastric, de prostata, renal.
Citeste mai mult... Publicat în 2014-10-02 de Sectia de Chirurgie 1365
Centrul de Medicină Nucleară
Adresă:
Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti
Telefon:
021 323 00 00
Program de lucru:
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Gral Medical deschide Spitalul OncoFort Caloian, unul dintre cele mai moderne centre de medicina nucleara din Romania. Spitalul functioneaza intr-o cladire ce a fost renovata si dotata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii de 1 milion de euro. Spitalul are o capacitate de 10 paturi si este format din laboratorul de medicina nucleara (tratarea cancerului de tiroida cu radioterapie cu iod) si scintigrafie.
Servicii medicale oferite de Spitalul OncoFort Caloian:
- SCINTIGRAFII
Scintigrafie osoasa (trifazica, whole body, segmentara), tiroidiana, paratiroidiana, renala, limfoscintigrafie (detectia nodulului santinela unilateral), limfoscintigrafie (detectia nodulului santinela bilateral).
Beneficiile scintigrafiei
- RADIOTERAPIE CU IOD RADIOACTIV
Tratamentul cu iod radioactiv este adecvat
A. Pentru tipurile de cancer tiroidian bine diferentiat din foliculul tiroidian:
cancerul tiroidian folicular, cancerul papilar tiroidian, variante ale acestora
Afla aici mai multe informatii despre tratamentul cancerului tiroidian bine diferentiat.
B. Pentru anumite boli benigne:
Boala Basedow-Graves (Gusa toxica difuza), gusa multinodulara hipertiroidizata/toxica, nodulul tiroidian autonom toxic, tiroidita subacuta, hipertiroidism, reducerea volumului gusilor tiroidiene voluminoase, inestetice.
Afla mai multe informatii despre cum putem trata gusa multinodulara si boala Basedow-Graves.
Pentru programari si detalii suplimentare apelati numarul de telefon 021 323 00 00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).









Medicină nucleară
Gral Medical deschide Spitalul OncoFort Caloian, unul dintre cele mai moderne centre de medicina nucleara din Romania. Spitalul functioneaza intr-o cladire ce a fost renovata si dotata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii
Detalii
Scintigrafia presupune administrarea intravenoasa unei substante active, un produs radiofarmaceutic, compus dintr-un produs farmaceutic cuplat cu un izotop radioactiv.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-05-20 de Centrul de medicină nucleară 25866
Radioterapia cu iod este o terapie eficienta si sigura, distruge orice tesut tiroidian care nu a fost indepartat prin interventie chirurgicala, are 85% sanse de remisie completa.
Trateaza cancerul tiroidian bine diferentiat, metastazele ganglionare si cele la distanta.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-07-19 de Centrul de medicină nucleară 40655
Boala Basedow-Graves este cea mai comuna cauza de hipertiroidie, fiind o boala autoimuna in care este stimulata sinteza si eliberarea hormonilor tiroidieni in circulatia sanguina.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-08-13 de Centrul de medicină nucleară 12423
In cursul sarcinii prevalenta cumulata a hipotiroidismului clinic si subclinic este de aproximativ 3%. Hipotiroidismul netratat in timpul sarcinii este asociat cu risc crescut pentru complicatii materne si fetale: preeclampsie, hipertensiune de sarcina, ruptura de placenta, prematuritate etc.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-08-27 de Centrul de medicină nucleară 377
Scintigrafia este folosita atat ca metoda care sustine diagnosticul, cat si ca metoda de evaluare periodica in urmarirea tratamentului pacientului.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-10-01 de Centrul de medicină nucleară 3615
Boala Basedow-Graves este cea mai frecventa cauza de hipertiroidism. In aceasta boala, sistemul imunitar produce un anticorp (TRAb-anticorp antireceptor TSH) care stimuleaza glanda tiroida sa sintetizeze prea multi hormoni. Frecventa bolii este mai mare la femeile intre 20-40 ani, dar poate aparea la orice varsta atat la femei cat si la barbati.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-11-22 de Centrul de medicină nucleară 3866
Gusa multinodulara toxica poate fi mai frecventa decat boala Basedow la varstnici, in anumite regiuni cu deficit de iod. Unul sau mai multi noduli tiroidieni pot produce cantitati crescute de hormoni tiroidieni. Acest nodul este denumit nodul cald sau nodul toxic. Cand sunt mai multi noduli, devine gusa multinodulara toxica.
Citeste mai mult... Publicat în 2019-12-10 de Centrul de medicină nucleară 1483
Tumorile maligne ale tiroidei pot aparea la orice varsta, media in momentul diagnosticului fiind de 50 ani. Femeile sunt de 2 ori mai frecvent afectate decat barbatii.
Citeste mai mult... Publicat în 2018-03-12 de Centrul de medicină nucleară 5367