Centre de excelență

Centre de excelență

Centre de excelență

Secția de Radioterapie

Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București

Telefon:

021 323 0000

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08ºº - 20ºº

Descriere

Secția de Radioterapie a Spitalului OncoFort

Din dorința de a oferi pacienților diagnosticați cu neoplazii (afecțiuni canceroase) tratamente eficiente, confort și siguranță, Gral Medical a  deschis Spitalul OncoFort - un centru specializat în oncologie medicală - care este înzestrat cu propria secție de Radioterapie, prima sectie din sistemul privat. 

Radioterapie București Spital Oncofort    

Prin secția de Radioterapie, Spitalul OncoFort oferă pacienților din București, și nu numai, oportunitatea de a fi tratați contra cancerului cu ajutorul celei mai performante aparaturi medicale a secolului XXI. 

Secția este prevăzută cu salon generos de așteptare în care pacienții se pot delecta cu ceai cald sau se pot hidrata cu apa. De asemenea, aceștia se pot pregăti pentru radioterapie în boxele special amenajate. 

Aparat radioterapie

Secția de Radioterapie este dotată cu 2 acceleratoare (Elekta și Versa HD). Ambele utilizează tehnici de conturare 3D-CRT, IMRT și VMAT - tehnici care se bazează pe furnizarea de radiații ionizante țintite. În felul acesta, celulele sănătoase ale pacienților care urmează tratamentul de radioterapie sunt mai puțin expuse razelor ionizante. 

Aparatură modernă a secției oferă avantaje atât pacienților cât și medicilor specialiști (radioterapeuți), iar printre acestea se numără:

  • distribuirea mai eficientă a razelor în tumori;
  • un timp de tratament redus la 5 minute;
  • iradierea unui volum mare de celule canceroase;
  • zgomot redus și iluminare ambientală pentru un plus confort al pacientului;
  • toxicitate mică;
  • planuri complexe ale zonelor capului și gâtului:
  • flexibilitate oferită cadrelor medicale în furnizarea de terapii pentru un spectru larg de cancere. 

Cât costă o ședință de radioterapie?

În cadrul secției de Radioterapie a Spitalului OncoFort pacienții beneficiază de primul consult gratuit la 4 specialiști în radioterapie:

De asemenea, tratamentul de radioterapie poate fi decontat de CNAS. Aflații mai multe detalii apelând 021 323 0000.

Medici
Servicii
Programare
Articole
Centre de excelență

Secția de Chimioterapie

Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București

Telefon:

021 323 0000

Program de lucru:

Luni-Vineri: 07:30 - 20:00

Descriere

Spitalul OncoFort este cel mai mare spital oncologic si etalonul chirurgiei oncologice din Romania. Spitalul este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 90 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (blocul operator + unitate ATI), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala, un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica

Spitalul OncoFort ofera servicii moderne de: second opinion, diagnostic preventiv oncologic, chimioterapie, chirurgie, radioterapie si tumor board international.
Echipa medicala de specialisti din cadrul Spitalului OncoFort este sustinuta de echipa internationala de medici de la Viena, formand astfel o echipa de "Tumor board international" unica in Romania.

In cadrul Sectiei de Chimioterapie tratamentul citostatic se efectueaza in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, cu monitorizarea permanenta de catre cadrele medicale specializate.

GRAL Medical vine in ajutorul pacientilor oncologici cu procedura de montare a camerei implantabile pentru chimioterapie. Este important ca montarea camerei sa se faca inainte de inceperea tratamentului, reducand astfel efectul toxic al citostaticelor asupra venelor. Acest dispozitiv faciliteaza administrarea repetata a tratamentului chimioterapeutic. Mai multe detalii puteti afla aici. 

GRAL Medical s-a gandit sa faciliteze relatia dintre pacientii romani si medicii austrieci, de aceea incepand cu anul 2010, renumitul medic oncolog, Prof. Dr. Thomas Brodowicz de la AKH  Viena, a ales centrul OncoFort pentru a oferi lunar consultatii oncologice de first si second opinion pentru pacientii neoplazici din Romania.

Tratamentele de chimioterapie sunt DECONTATE CNAS.

 Programează-te la 021 323 0000

Medici
Servicii
Programare
Articole
Centre de excelență

Secția de Chirurgie Oncologică

Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București

Telefon:

021 323 0000

Program de lucru:

Luni - Vineri: 07³º - 20³º

Descriere

Spital oncologie – Secția chirurgie oncologică

Spitalul OncoFort a fost construit de GRAL Medical pentru a oferi un real ajutorul pacienților oncologici. Acest centru privat se concentrează pe tratarea diferitelor tipuri de cancere și prin chirurgie oncologică.

Intervențiile chirurgicale oncologice din Secția de Chirurgie oncologică a Spitalului OncoFort se realizează prin Centrul de Chirurgie GRAL Medical din strada Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București.  Centrul are 2 săli de operație, 8 paturi ATI, 7 rezerve (cu câte 2 paturi) și realizează intervențiile chirurgicale cu ajutorul laserului Limax 120, dar și prin proceduri laparoscopice. 

Chirurgi oncologi

Specialiștii centrului de chirurgie abordează inclusiv intervențiile cu un grad mare de dificultate pentru ca pacienții să se bucure de o nouă șansă.

Procedurile chirurgicale din aria oncologică (mastectomii, tiroidectomie, extirparea metastazelor pulmonare, chirurgia sânului, ovarelor, cistoscopie etc) sunt realizate de o echipa de chirurgi oncologi meticuloși, care au în spate o experiență surprinzătoare (vezi mai jos echipa de chirurgi în oncologie ↓) și care colaborează cu o echipă de medici oncologi și un tumor board cu implicații internaționale.

Medici
Servicii
Programare
Articole
Centre de excelență

Centrul de Medicină Nucleară

Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București

Telefon:

021 323 0000

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Descriere

Dorim să oferim un ajutor real pacienților, de aceea, grupul GRAL Medical a deschis (în București) Centrul de Medicină Nucleară, Spitalul OncoFort Caloian. În acest centru medical pacienții pot realiza investigații imagistice moderne prin SCINTIGRAFIE și pot primi tratament pentru cancerul tiroidian sau alte boli benigne (ex. Basedow Graves) prin RADIOTERAPIE cu IOD (iodoterapie). 

Scintigrafia este o metodă de diagnosticare modernă și rapidă. Vrei să știi în detaliu ce este scintigrafia?  

•    Scintigrafie osoasă - se poate realiza whole-body, trifazică sau segmentară. 
Preț scintigrafie osoasă: se poate deconta CNAS (detalii la 021 323 0000) 
•    Scintigrafie tiroidiană - investigația imagistică pentru diagnosticarea problemelor tiroidei (poate evidenția inclusiv celulele precanceroase tiroidiene). 
•    Scintigrafie paratiroidiană - investigația imagistică ce analizează și identifică posibilele patologii de la nivelul glandelor paratiroide. 
•    Limfoscintigrafie - detecția nodulului santinelă unilateral/bilateral
•    Scintigrafie renală - identifica bolile de la nivelul rinichilor. 
Avantajele scintigrafiei - detalii aici! 
Rezultatele scintigrafice sunt eliberate în aproximativ 24-48 h. 
 

Radioterapia cu iod sau iodoterapia este utilizată ca tratament în vindecarea cancerului tiroidian bine diferențiat sau a altor boli precum Basedow Graves, gușa multinodulară, hipertiroidism etc
Tratamentul cu iod radioactiv durează 4 zile și este administrat de medicii în medicină nucleară în Spitalul OncoFort Caloian în care pacientul va fi cazat.


Cât costă terapia cu iod radioactiv? Detalii cu privire la costuri și programări puteți afla la 021 323 0000

Medici
Servicii
Programare
Articole