Centre de excelență

Centre de excelență

Centre de excelență

Secția de Radioterapie

Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București

Telefon:

021 323 0000

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08ºº - 20ºº

Descriere

Secția de Radioterapie a Spitalului OncoFort
Din dorința de a oferi pacienților diagnosticați cu neoplazii (afecțiuni canceroase) tratamente eficiente, confort și siguranță, Gral Medical a  deschis Spitalul OncoFort - un centru specializat în oncologie medicală - care este înzestrat cu propria secție de Radioterapie, prima sectie din sistemul privat. 

Radioterapie București Spital Oncofort    
Prin secția de Radioterapie, Spitalul OncoFort oferă pacienților din București, și nu numai, oportunitatea de a fi tratați contra cancerului cu ajutorul celei mai performante aparaturi medicale a secolului XXI. 

Secția este prevăzută cu salon generos de așteptare în care pacienții se pot delecta cu ceai cald sau se pot hidrata cu apa. De asemenea, aceștia se pot pregăti pentru radioterapie în boxele special amenajate. 

Aparat radioterapie
Secția de Radioterapie este dotată cu 2 acceleratoare (Elekta și Versa HD). Ambele utilizează tehnici de conturare 3D-CRT, IMRT și VMAT - tehnici care se bazează pe furnizarea de radiații ionizante țintite. În felul acesta, celulele sănătoase ale pacienților care urmează tratamentul de radioterapie sunt mai puțin expuse razelor ionizante. 

Aparatură modernă a secției oferă avantaje atât pacienților cât și medicilor specialiști (radioterapeuți), iar printre acestea se numără:

  • distribuirea mai eficientă a razelor în tumori;
  • un timp de tratament redus la 5 minute;
  • iradierea unui volum mare de celule canceroase;
  • zgomot redus și iluminare ambientală pentru un plus confort al pacientului;
  • toxicitate mică;
  • planuri complexe ale zonelor capului și gâtului:
  • flexibilitate oferită cadrelor medicale în furnizarea de terapii pentru un spectru larg de cancere. 

Cât costă o ședință de radioterapie?
În cadrul secției de Radioterapie a Spitalului OncoFort pacienții beneficiază de primul consult gratuit la 4 specialiști în radioterapie:

De asemenea, tratamentul de radioterapie este decontat integral de CNAS. Aflații mai multe detalii apelând 021 323 0000.

Medici
Servicii
Programare
Articole
Centre de excelență

Secția de Chimioterapie

Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București

Telefon:

021 323 0000

Program de lucru:

Luni-Vineri: 07:30 - 20:00

Descriere

Spitalul OncoFort este cel mai mare spital oncologic si etalonul chirurgiei oncologice din Romania. Spitalul este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 90 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (blocul operator + unitate ATI), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala, un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica

Spitalul OncoFort ofera servicii moderne de: second opinion, diagnostic preventiv oncologic, chimioterapie, chirurgie, radioterapie si tumor board international.
Echipa medicala de specialisti din cadrul Spitalului OncoFort este sustinuta de echipa internationala de medici de la Viena, formand astfel o echipa de "Tumor board international" unica in Romania.

In cadrul Sectiei de Chimioterapie tratamentul citostatic se efectueaza in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, cu monitorizarea permanenta de catre cadrele medicale specializate.

GRAL Medical vine in ajutorul pacientilor oncologici cu procedura de montare a camerei implantabile pentru chimioterapie. Este important ca montarea camerei sa se faca inainte de inceperea tratamentului, reducand astfel efectul toxic al citostaticelor asupra venelor. Acest dispozitiv faciliteaza administrarea repetata a tratamentului chimioterapeutic. Mai multe detalii puteti afla aici. 

GRAL Medical s-a gandit sa faciliteze relatia dintre pacientii romani si medicii austrieci, de aceea incepand cu anul 2010, renumitul medic oncolog, Prof. Dr. Thomas Brodowicz de la AKH  Viena, a ales centrul OncoFort pentru a oferi lunar consultatii oncologice de first si second opinion pentru pacientii neoplazici din Romania.

Tratamentele de chimioterapie sunt DECONTATE CNAS.

 Programează-te la 021 323 0000

Medici
Servicii
Programare
Articole
Centre de excelență

Secția de Chirurgie Oncologică

Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București

Telefon:

021 323 0000

Program de lucru:

Luni - Vineri: 07:30 - 20:30
 

Descriere

Spitalul OncoFort este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 90 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (Chirurgia toracica, Chirurgia oncologica a sânului, onco-ginecologice și în chirurgia oncologică digestivă,  Camera implantabila - port-a-cath), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala, un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica

Camera implantabila - port-a-cath
Este recomandata tuturor pacientilor care au nevoie de tratament chimioterapeutic. Acest dispozitiv faciliteaza administrarea tratamentului cu citostatice si recoltarea probelor de sange. Principalul beneficiu pentru pacient este mentinerea venelor intr-o stare cat mai buna prin eliminarea intepaturilor repetate si toxice.
Montarea camerei implantabile se recomanda inainte de inceperea tratamentului.
In Spitalul OncoFort procedura de implantare este facuta de personal calificat si experimentat. Se pozitioneaza subcutanat in zona subclaviculara printr-o interventie chirurgicala minora si rapida, sub anestezie locala. Pacientul poate pleca acasa chiar in aceeasi zi. Vezi aici beneficiile camerei implantabile.

Pentru programari si detalii suplimentare apelati numarul de telefon 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).

Medici
Servicii
Programare
Articole
Centre de excelență

Centrul de Medicină Nucleară

Adresă:

Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, București

Telefon:

021 323 0000

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Descriere

Gral Medical deschide Spitalul OncoFort Caloian, unul dintre cele mai moderne centre de medicina nucleara din Romania. Spitalul functioneaza intr-o cladire ce a fost renovata si dotata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii de 1 milion de euro. Spitalul are o capacitate de 10 paturi si este format din laboratorul de medicina nucleara (tratarea cancerului de tiroida cu radioterapie cu iod) si scintigrafie.

Servicii medicale oferite de Spitalul OncoFort Caloian:

  • SCINTIGRAFII

Scintigrafie osoasa (trifazica, whole body, segmentara), tiroidiana, paratiroidiana, renala, limfoscintigrafie (detectia nodulului santinela unilateral), limfoscintigrafie (detectia nodulului santinela bilateral). 
Beneficiile scintigrafiei

  • RADIOTERAPIE CU IOD RADIOACTIV

Tratamentul cu iod radioactiv este adecvat
A. Pentru tipurile de cancer tiroidian bine diferentiat din foliculul tiroidian: 
cancerul tiroidian folicular, cancerul papilar tiroidian, variante ale acestora
Afla aici mai multe informatii despre tratamentul cancerului tiroidian bine diferentiat. 

B. Pentru anumite boli benigne: 
Boala Basedow-Graves (Gusa toxica difuza), gusa multinodulara hipertiroidizata/toxica, nodulul tiroidian autonom toxic, tiroidita subacuta, hipertiroidism, reducerea volumului gusilor tiroidiene voluminoase, inestetice.
Afla mai multe informatii despre cum putem trata gusa multinodulara si boala Basedow-Graves.

Pentru programari si detalii suplimentare apelati numarul de telefon 021 323 00 00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).

Medici
Servicii
Programare
Articole