Articole

Articole

Zilele OncoFort 2015 – Simpozion national oncologic ,,Noi orizonturi si controverse in cancerul mamar”

Spitalul OncoFort in colaborare cu Fundatia Dan Setlacec au reunit intr-un cadru de elita profesionistii din domeniu medical romanesc si international

Evenimentul a beneficiat de prezenta profesorilor, conferentiarilor, specialistilor romani si straini, personalitati din domeniul chirurgiei, oncologiei, radioterapiei, anatomo-patologiei, radiologiei imagisticii medicale care au format un prezidiu de elita: 

Prof. Univ. Dr. Thomas BRODOWICZ, Prof. Univ. Dr. Irinel POPESCU, Prof. Dr. Rodica ANGHEL, Prof. Dr. Sabina ZURAC, Dr. Alina STOICA, Dr. Dan HORTOPAN, Dr. George IONESCU.

Zilele OncoFort 2015 este al IV-lea eveniment national medical oncologic, din seria evenimentelor medicale organizate inca din anul 2012. Acest eveniment medical devenit traditie, este dedicat comunitatii medicale oncologice din Romania. Simpozionul si-a propus sa realizeze un program complex de formare profesionala bazat pe originalitate, interactivitate si performanta medicala, intr-o comisie de tumor board international.

Originalitate – abordarea multidisciplinara a cazurilor medicale cu tema ,,cancerul mamar” sustinuta de medici profesionisti si colaboratori din Viena, Bucuresti, precum si medici colaboratori din provincie (Ploiesti, Pitesti, Campulung Muscel), fiind un eveniment in premiera nationala.

Interactivitate – posibilitatea intalnirii medicilor din Viena, Bucuresti cu medicii din provincie, realizandu-se astfel o echipa de prestigiu din Romania si Austria.

Performanta medicala – echipa multidisciplinara de profesionisti cu renume din domeniul medical din tara si strainatate.

Spitalul OncoFort este pionerul oncologiei private in Romania, care a deschis noi perspective in radioterapia moderna cu tehnologie de ultima generatie. OncoFort dezvolta un sistem medical cu viziune pe termen lung. OncoFort a adus valoare actului medical, deoarece a implementat un model medical integrat care are grija de pacienti prin serviciile oferite: Radioterapie 3D / IMRT, Chimioterapie, Consultatii internationale, Chirurgie oncologica, Tumor Board international, Diagnostic oncologic preventiv.
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2015-09-30 de  Sectia de Chimioterapie 563

Înapoi