Articole

Articole

Test Anticorpi SARS-CoV-2

Cu toate ca s-au redus masurile de restrictie impuse de noul coronavirus, sa nu uitam ca virusul este inca aici!
Odata cu aceasta pandemie am inceput sa fim foarte atenti la actiunile noastre si ale celor din jur. Pentru a ne proteja, va trebui sa respectam regulile de igiena si cele de distantare sociala. Este dificil, aproape imposibil, sa stam doar izolati. Avand in vedere ca nu ne putem izola complet si interactionam in fiecare zi cu alte persoane,  exista  riscul infectarii. Ne putem infecta cand mergem la magazin pentru cumparaturi, in mijloacele de transport in comun sau chiar la locul de munca. Teama de a ne infecta cu acest virus se amplifica cand ne gandim ca putem fi deja infectati fara sa stim, pentru ca nu avem simptome. Putem transmite fara sa stim boala, infectand la randul nostru persoanele dragi din jur. Vestea buna este ca s-au depus eforturi continue in cercetarile din domeniul medicinei si astfel sunt disponibile teste specifice pentru depistarea infectarii cu noul coronavirus. 

Test pentru detectia anticorpilor SARS-CoV-2

Prezenta anticorpilor in organism ne arata daca am fost expusi anterior infectiei cu virusul SARS-CoV-2, fara sa fi avut simptome. Acesti anticorpi din ser si plasma sunt detectati in Laboratoarele GRAL Medical cu testul Elecsys® Anti-SARS-CoV-2. Acest test este util in evidentierea expunerii anterioare la virus si ajuta la luarea masurilor de preventie si izolare. In acest fel, ii putem proteja pe cei dragi si putem evita sa ii infectam involuntar pe cei din jur. 

Pentru efectuarea testului pentru detectarea anticorpilor Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 (COVID-19) in Centrele GRAL Medical nu este necesara o pregatire prealabila a pacientului. Pentru efectuarea testului este necesara recoltarea de sange.

Pretul testului Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 este de 120 lei, iar rezultatul va fi eliberat in 48 ore.

Pentru programari va rugam sa sunati la 021 323 0000
Mai multe detalii in link-ul: https://www.gralmedical.ro/Test-determinare-Anticorpi-Anti-SARS-CoV-2-COVID-19
Publicat în 2020-06-03 de  Sectia de Chimioterapie 334

Înapoi