Articole

Articole

Șanse pentru pacientul oncologic stadiul IV - partea II (video)

Medic primar chirurgie toracică, dr. Dan Mihail Nicolau, a anunțat oficial lansarea programului ȘANSE PENTRU PACIENTUL ONCOLOGIC STADIUL IV, prezentând cazul unei paciente, cu tumoră mamară și metastaze pulmonare pe aceeași parte, care a fost operată chiar de echipa de chirurgi a centrului. 

 La Conferința Multidisciplinară de Oncologie în practica Medicală, organizată online, doctorul Dan Mihail Nicolau, a prezentat un material video prin care explică șansele intervenției chirurgicale necesare supraviețuirii pentru pacienții care au cancer stadiu 4. Acesta a prezentat aceleași șanse optimiste și pentru alte tipuri de cancer grad 4: cancer de piele, cancer de col uterin, cancer la sân, cancer la gât, cancerul pulmonar, tumoră pe creier etc.

Doctorul Dan Nicolau este de părere că prezumția actuală, prin care un cancer stadiul 4 nu poate fi vindecat, este o iluzie și ar trebui schimbată:

Medic primar - Chirurgie toracică, Dan Mihail Nicolau ”Considerăm că stadiul 4 nu este un act final de viață. Consider că este o necesitate imperioasă de actualizare a protocoalelor terapeutice mai ales pentru pacienții oncologici aflați în stadiul 4.” 

 

PROGRAMUL ȘANSE PENTRU PACIENTUL ONCOLOGIC STADIUL IV continuă în cadrul spitalului Oncofort a cărui secție de chirurgie oncologică a marcat de-a lungul timpului o serie de premiere medicale. Încurajăm pacienții să creadă că există șanse de supraviețuire pentru un bolnav de cancer stadiu 4.

 PROGRAMAȚI-VĂ la consult: 021 323 0000! 

 Atenție urmează conținut video cu imagini detaliate, intraoperatorii, care vă pot afecta emoțional: 
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2022-04-01 de  Dr. Dan Mihail NICOLAU 5472

Înapoi