Articole

Articole

Premiul de Excelenta in Inovatie - Gala Sanatatii 2011

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului - Gala Sanatatii - a avut loc in data de 14 decembrie 2011 la Palatul Parlamentului, unde s-au premiat realizarile deosebite in domeniul sanatatii. Gala Sanatatii este la cea de-a treia editie, fiind un proiect ce se desfasoara din anul 2008 si este foarte apreciat de personalitatile marcante din domeniu. Gala Sanatatii reprezinta deja o traditie de promovare si recompensare a valorilor medicinei romanesti, printr-o serie de categorii de premii ce se adreseaza tuturor celor care au obtinut rezultate remarcabile in domeniul sanatatii.

Compania Gral Medical a fost onorata cu un premiu deosebit la Gala Sanatatii, obtinand locul 2 la categoria “Excelenta in cercetare, dezvoltare si inovatie in medicina” pentru implementarea in premiera in Romania a tehnologiei IMRT, premiu oferit d-nei Alina Ciovlica - Manager Radioterapie OncoFort. Premiul ne onoreaza cu atat mai mult cu cat pe podium s-a aflat si Prof. Univ. Dr. Alexandru Ciocalteu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Ioan” Bucuresti, pentru inventia revolutionara in dializa.

Tehnologia IMRT este o tehnica de conturare a cancerului folosita in strainatate si in premiera la noi in tara in cadrul Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului - OncoFort. Echipamentul de ultima generatie tehnologica - acceleratorul liniar Elekta, disponibil in cadrul OncoFort, ofera radioterapie performanta cu ajutorul tehnologiilor IMRT (radioterapie cu ajustarea intensitatii radiatiei) si 3D-CRT. Implementarea acestor tehnologii in Romania au oferit optiuni avansate de tratament romanilor bolnavi de cancer, la ei in tara.
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2011-12-15 de  Sectia de Radioterapie 1738

Înapoi