Articole

Articole

Parteneriat MUVI - Medical University of Vienna International GmbH

Universitatea de Medicina din Viena (MUVI) este una dintre cele mai vechi institutii de formare si cercetare medicala in Europa, cu o experienta de 650 de ani, cu reputatie internationala in educatie, cercetare si ingrijirea pacientului. MUVI este un etalon in tratamentul oncologic European. 

OncoFort, pionierul oncologiei private din Romania, a incheiat un parteneriat cu Medical University of Vienna International pentru dezvoltarea unui sistem medical cu viziune. Obiectivul comun este acela de a creste standardele si calitatea serviciilor medicale din Romania. MUVI a considerat oportuna colaborarea cu Spitalul OncoFort deoarece existau relatii inca din anii 2010 cand s-a format o echipa multidisciplinara romano-vieneza cu specialisti din cadrul spitalului AKH Viena.

Parteneriatul doreste, cu prioritate, implementarea unui sistem de pregatire a medicilor romani, organizarea de workshop-uri, cursuri, conferinte, seminarii in diferite domenii, dar si punerea la dispozitia tuturor pacientilor de servicii rapide de second opinion in Oncologie si Radiologie.  

Detalii suplimentare pot fi obtinute direct la 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2013-12-10 de  Sectia de Chimioterapie 1660

Înapoi