Articole

Articole

Dr. Monica Pop a invins cancerul

Despre Dr. Monica Pop
Monica Pop, renumit profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuti medici oftalmologi din Romania a trecut prin momente grele, infruntand maladia secolului, cancerul.
Dr. Monica Pop este de 25 de ani directorul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, un indragit om si medic, care a vindecat zeci de mii de pacienti, in ultimii ani a ajuns sa fie ea insasi pacient, trecand prin momente cumplite.

Diagnostic necrutator – cancer de colon
Indragitul medic oftalmolog a trecut printr-o perioada grea, a fost diagnosticata cu cancer de colon si fara ezitare a ales serviciile centrului oncologic OncoFort din cadrul Gral Medical, unde a fost tratata de cei mai buni specialisti din domeniu.

Deoarece nu s-a simtit bine, a mers la medicii austrieci care vin lunar la OncoFort pentru second opinion, unde i s-a stabilit un plan de tratament eficient.

Tratament performant
Dr. Monica Pop a fost operata de Prof. Dr. Irinel Popescu si a urmat tratamentul chimioterapic la Spitalul OncoFort sub atenta supraveghere a Prof. Dr. Rodica Anghel, Dr. Ionela Bizu si Dr. Teodor Constantin. 

Dupa ce a reusit sa invinga de doua ori cancerul, medicul oftalmolog a ajuns sa cunoasca foarte multe lucruri despre aceasta boala nemiloasa si ne povesteste ce a facut ca sa treaca mai usor peste boala nemiloasa: “Eu am niste principii, asa cum ati vazut n-am vrut sa stau acasa si am recomandat tuturor bolnavilor, celor care au trecut prin experiente de genul acesta, sa nu stea acasa si sa nu faca nimic, in masura in care pot fizic”. 

Medicul si-a reluat activitatea imediat, deoarece este o persoana activa si se gandeste intotdeauna la pacientii sai. “Sa nu mai spuna nimeni niciodata ca aceasta este o boala incurabila. La clinica Gral Medical unde m-am tratat, am vazut niste cazuri incredibile, care s-au rezolvat si oamenii sunt bine. De cand am facut tratament acolo, nu stiu daca s-au pierdut 2 pacienti. Rata de mortalitate este foarte mica, progresele sunt foarte mari”, a declarat Dr. Monica Pop.

Monitorizare clinica
Medicul vine periodic la control pentru monitorizarea afectiunii la medicul curant din cadrul Spitalului OncoFort
Din ultimele investigatii efectuate, rezulta ca tratamentul a functionat si nu exista semne de recidiva.

Rezultate OncoFort
In cadrul clinicilor OncoFort sunt diagnosticati si tratati peste 1200 de pacienti pe specialitatea oncologie.
Chimioterapia, medicamentatia, montarea camerei implantabile port-a-cath si radioterapia sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Pentru arondarea la unul dintre medicii specialisti, second opinion sau pentru a beneficia de tratament performantsunati la call center: 021-323.00.00.
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2019-01-11 de  Sectia de Chimioterapie 2028

Înapoi