Articole

Articole

Avantaj Dublu, intra in campanie!

Preventia joaca un rol important in depistarea precoce a cancerului mamar si a afectiunilor tiroidiene. Cele mai importante investigatii de screening sunt ecografia si analizele de laborator, acestea sunt recomandate cel putin o data pe an. 

Cancerul mamar

Cancerul de san este cea mai frecventa forma de cancer, depistarea in stadii incipiente a acestuia creste sansa de supravietuire. Scopul principal al screening-ului este de a depista boala inaintea simptomelor. Metodele de screening cele mai importante sunt reprezentate de autoexaminarea, ecografia mamara, mamografia, CT si RMN. 
Ecografia mamara este o investigatie nedureroasa, pentru care nu este nevoie de pregatire anterioara si prin care se pot depista eventuale modificari aparute la san. Recomandarea specialistilor este ca dupa ce ai implinit 30 ani, sa iti planifici anual efectuarea unei ecografii mamara.

Afectiuni tiroidiene

Afectiunile de tiroida pot fi depistate prin analize medicale de laborator si ecografie de tiroida. Cele mai frecvente simptome ale afectiunilor de tiroida sunt oboseala, somnolenta si lipsa poftei de mancare. O atentie importanta trebuie acordata nodulilor tiroidieni. Aproape 50% din populatie are un nodul tiroidian, prima evaluare a acestora consta in teste de laborator si ecografia de  tiroida.

 Avantaj Dublu – Intra in campanie!

Gral Medical desfasoara Campania de preventie pentru cancerul de san si afectiuni ale tiroidei “Avantaj Dublu”, in perioada 21.10 – 29.11.2019. Beneficiezi de 50% reducere  la ecografia mamara bilaterala si 50% reducere  la pachetul de analize pentru tiroida: FT4, ATPO si TSH.

Suplimentar, daca efectuezi cel putin unul din serviciile de mai sus, vei primi la receptie un voucher cu 20% reducere, pentru orice servicii ulterioare, efectuate in perioada 15.11.2019 – 31.01.2020. Reducerea poate fi folosita doar in acelasi centru Gral Medical, unde s-au efectuat primele servicii din campanie. Voucherul nu este transmisibil si nu se cumuleaza cu alte oferte active.

Campania se desfasoara in toate centrele Gral Medical, atat din Bucuresti cat si din tara (Ploiesti, Focsani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova).

Programari si informatii suplimenatre puteti obtine la call center: 021 323 00 00 (*GRAL)
Publicat în 2019-10-23 de  Sectia de Chirurgie 334

Înapoi