Articole

Articole

Analize medicale gratuite si consult de specialitate pana pe 30 octombrie 2012

15 septembrie este Ziua Internationala de Lupta impotriva Limfomului. 
Cu aceasta ocazie, in perioada 15-30 septembrie, romanii pot avea acces GRATUIT la analize de laborator si consultatii de specialitate pentru depistarea precoce a acestui tip de cancer in centrele Gral Medical din Bucuresti: Clinica de Diagnostic Gral si Clinica Gral Stefan cel Mare

Exista doua tipuri de limfom: limfom non-Hodgkin si limfom Hodgkin, afectiuni ce se diferentiaza prin anumite particularitati. Ambele tipuri sunt forme de cancer ale sistemului limfatic.

Limfomul Hodgkin a fost unul din primele tipuri de cancer care au raspuns la radioterapie si ulterior la chimioterapie combinata. 
Mai mult de 75%-80% dintre toti pacientii nou diagnosticati cu limfom Hodgkin pot fi vindecati cu chimioterapie si radioterapie.

Pacientii care vor prezenta la clinicile mentionate mai sus un bilet de trimitere de la medicul de familie (in atentia Medicina Interna), vor beneficia de urmatoarele servicii gratuite oferite de Gral Medical:

• o baterie de analize uzuale de sange: Hemoleucograma completa, Fosfataza alcalina, VSH, TGP, Bilirubina totala, Creatinina, Acid uric, Electroforeza proteinelor plasmatice

• consultatia de specialitate

Pe baza rezultatelor de laborator si a consultului de specialitate (medicina interna) vor putea fi identificati atat pacientii cu suspiciune de limfom, cat si cei ce sufera de alte afectiuni, deoarece simptomele limfomului sunt comune mai multor boli: raceli, infectii dentare, infectii ginecologice etc.

Pacientii care prezinta suspiciune de limfom, vor putea beneficia in continuare de investigatii si consultatii suplimentare specifice in clinicile Gral Medical, la preturi reduse cu 25%.

In cazul unor cereri peste capacitatea de programare a clinicilor, pacientii care se programeaza pana pe data de 30 septembrie, dar care nu pot efectua analizele de laborator si consultatiile pana la incheiarea campaniei, vor putea beneficia in continuare de aceste servicii gratuite, pana la sfarsitul lunii octombrie 2012.

Intra si tu in cadrul campaniei si fa o programare la 021 - 323.00.00
 
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Publicat în 2012-09-17 de  Sectia de Chimioterapie 1294

Înapoi