OncoFort - Pacienti
#

Pacienti

Primul Centru de Excelenta in Tratarea Cancerului - OncoFort va ofera o parte din experienta avuta de pacientii sai, pacienti ce trec prin emotii si trairi unice, iar efortul lor de a invinge cancerul este de multe ori incununat cu succes.

Dorim ca acest spatiu sa stranga la un loc opiniile, experientele, multumirile sau nemultumirile precum si sugestiile dumneavoastra, astfel incat, serviciile oferite de noi sa devina din ce in ce mai bune, iar pacientul sa primeasca tratamente oncologice la standarde internationale.

Daca nu ati reusit sa gasiti un centru oncologic adaptat nevoilor dumneavoastra, va oferim cateva din experientele pacientilor nostri si speram ca sloganul centrului nostru "Ofera o sansa vietii tale!" sa reprezinte si un credo personal.

Va multumim ca impartasiti din experienta dumneavoastra comunitatii OncoFort din Romania. 

#

”Sănătate și multă putere pentru a fi alături de oamenii care au nevoie de dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru ca soțul meu să reușească să învingă boala. Tot respectul pentru medici ca dumneavoastră!”

Aparținător pacient oncologic

#

”Mulțumiri doamnei doctor Liga Georgeta pt profesionalismul de care dă dovadă. Un medic de excepție, un medic dedicat pacienților, mulțumesc pt efortul, grija, bunătatea și dedicația de care dă dovadă.  Vă doresc să îmbunătățiți viața tuturor pacienților, să aduceți lumină și speranță. Sunteți o minune de om. Recomand acest medic cu toată încrederea. Îmi asum tot ce am scris din tot sufletul. Multumim, multumim”

Pacient oncologic

Medic: dr. Georgeta Liga

#

”Am un respect deosebit pentru dna. doctor Roxana Chiritoiu. Datorită dumneaei astăzi traiesc! Îi doresc multă putere de muncă și sănătate. Este un medic deosebit.”

Pacient oncologic

Medici OncoFort: dr. Roxana Chiritoiu

 

#

”Mulțumesc domnului dr. Mihai Theodor Georgescu și echipei cu care am făcut Radioterapie! Oameni deosebiți care își folosesc cunoștințele pentru a vindeca pacienții. NU găsești în toate spitalele asemenea medici. Felicitări tuturor!

Pacient oncologic

Medici OncoFort: dr. Mihai Theodor Georgescu si echipa sectiei de Radioterapie Bucuresti

#

”Mulțumim doamnei dr. Iuliana Băieșu și întregului personal al Spitalului OncoFort Pitești pentru tratamentul acordat mamei mele. Datorită doamnei doctor, mama mea este în viață. Nu avem cuvinte de mulțumire, sunteți o ființă minunată și deosebită. Aveți un comportament deosebit de frumos față de pacienți. Bunul Dumnezeu să vă de-a multă putere de muncă atât dumneavoastră cât și întregului personal. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut. Multă sănătate vă doresc!”

 Aparținător pacient oncologic

#

”Îi mulțumesc din suflet dnei. prof. dr. Rodica Anghel si dr. Claudiu Anghel pentru că m-au ajutat să nu rămân mutilată pe viață și să mă vindec de această boală! Condițiile din spital au fost foarte bune, totul igienizat și un personal medical foarte atent; de la infirmiere și până la medici.”

 Andreea, pacient cancer col uterin

#

”Am avut o experienta extraordinara alaturi de oameni minunati.

Multumesc mult pentru emaptie si profesionalismul domnului doctor Ghizdavescu cat si doamnei asistente care mi a fost alaturi pas cu pas. Nu-mi pot exprima indeajuns recunostinta”

 Cristina, pacient oncologic

Medic OncoFort: Ghizdavescu Gabriel Doru

#

"Un spital excepțional în tratarea bolilor de cancer. Mulțumim pentru profesionalismul doctorilor și al asistentelor medicale".

 Tănăsescu Ștefan, Diagnostic: Cancer la prostată

Medici OncoFort: prof. dr. Rodica Anghel și dr. Zgura Anca

#

"Sunt la tratament de 15 zile si am primit cele mai importante ingrijiri din viata mea. Cu ajutorul Oncofort spunem adio umilintelor din spitalele noastre de stat. Plec cu mare speranta ca voi fi OK si sper sa revin peste ani si sa multumesc tuturor".

Ecaterina S., Diagnostic: Glioblastom

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Doamna doctor Paula Toma este un om deosebit cu multa daruire fata de semeni si meseria de doctor. Un om pe care rar il intalnesti printre medici".

 Daniela-Liliana E., Diagnostic: Cancer mamar

Medic OncoFort: Dr. Paula Toma

#

"Multumim din suflet pentru amabilitate, profesionalism, disponibilitate, rabdare si multe alte lucruri bune pe care numai aici le-am gasit. Suntem foarte multumiti, ca aici am gasit numai personal tanar si bine pregatit".

Tudora C., Diagnostic: Neoplasm col uterin

Medic OncoFort: Dr. Gabriel Moise

#

"Este foarte bine la Gral Medical si va spune o persoana care a trecut pe la cateva alte clinici private. Dar sunt la jumatatea tratamentului, sper la final sa fie mult mai bine. Personalul este foarte bine pregatit si le dau o nota in plus fetelor de la receptie".

Liviu L., Diagnostic: Neoplasm laringe

Medic OncoFort: Dr. Rodica Anghel

#

"Am fost adus la clinica privata Gral Medical pentru tratament complex citostatic prin iradiere si chimioterapie in urma unei tumori craniene extrasa chirurgical. Lipsuri grave de memorie au fost asociate. In urma tratamentului complex, memoria a revenit treptat. Am pus intrebri pentru fiecare, dupa nivelul de competente: asistentelor de la radiologie de la perfuzie, doctoritelor care au efectuat diverse teste neurologice, fizicienilor. Fiecare internare nastea un fluviu de amintiri, o memorie care renastea. In special vreau sa ii multumesc doamnei doctor Rodica Anghel, sef al acestei echipe multidisciplinare. Serviciul la Gral a fost impecabil la toate nivelele".

Dan N., Diagnostic: Tumora craniana

Medic OncoFort: Dr. Rodica Anghel

#

"Doctorul este un bun profesionist, medic valoros, argumenteaza, sustine si explica clar diagnosticul si tratamentele, acorda multa atentie si respect pacientilor. Stabileste diagnosticul cu foarte multa competenta, prescrie cu responsabilitate tratamentele si urmareste cu atentie rezultatele. Siguranta lui profesionala da mare incredere pacientului”. 

 Valeria C., Diagnostic: Tumora san

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Sunt impresionata ca pot comunica foarte bine cu doamna doctor si inafara orelor de program daca am nevoie de un sfat medical".

Cristina N., Diagnostic: Carcinom mamar

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Dr. Mircea Gongu este un medic care are multa rabdare, se intereseaza indeaproape de starea pacientului, stie sa asculte, sa explice pasii tratamentului. Este un medic care da dovada de profesionalism, iti inspira multa incredere, ceea ce este foarte necesar la aceasta boala. Toata stima si aprecierea fata de domnul doctor".

Lucica Elena S., Diagnostic: Neoplasm ovarian

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Am aflat ca la OncoFort vin doi profesori celebri din Austria si ca ofera consultatii. Mi-am facut programare la Prof. Thomas Brodowicz si la doamna doctor Cristina Manolache. Anterior am suferit doua operatii la san. Am apelat la "echipa de aur" si am urmat tratament cu chimioterapie si radioterapie. Sunt foarte multumita de profesionalismul si atitudinea receptionerelor, a asistentelor si recomand OncoFort-ul oricui".

Iolanda R., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache/  Prof. Thomas Brodowicz

#

"Sunt pacientul doamnei doctor Paula Toma si simt ca terapia merge foarte bine. Cazarea este deosebita, asistentele sunt foarte dragute, iar doamna doctor este un om deosebit si un bun profesionist. Va multumim!"

Marin D., Diagnostic: Neoplasm colon

Medic OncoFort: Dr. Paula Toma

#

"Sunt foarte multumita de serviciile OncoFort, vin cu incredere la tratament. Vreau sa subliniez inaltul profesionalism al medicului si al asistentelor din cadrul acestei clinici. Va multumesc! Acord nota 10 cu felicitari!"

Carmen S., Diagnostic: Neoplasm col uterin

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Conditiile de aici m-au convins sa urmez terapia in cadrul centrului OncoFort si sunt foarte multumit de serviciile centrului. Asistentele sunt dragute si amabile. Nota 10!"

FlorinD., Diagnostic: Melanom malign de piele

Medic OncoFort: Dr. Gongu Mircea

#

"Sunt in grija doamnei doctor Cristina Manolache si a domnului Prof. Dr. Christoph Zielinski. Sunt foarte multumita de rezultate. Echipa medicala este foarte buna si pregatita sa intervina in orice situatie, iar conditiile de cazare sunt foarte bune. Intr-un cuvant, profesionalism! Multumiri intregii echipe OncoFort!"

Maria S., Diagnostic: Neoplasm de colon

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"La OncoFort am facut radioterapie si chimioterapie si sunt foarte multumit de rezultate. Prin intermediul clinicii OncoFort am primit o noua sansa la viata. Intregul personalul a fost de nota 10. Va multumesc!"

Mitica C., Diagnostic: Neoplasm de prostata

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Mii de multumiri doamnei doctor Paula Toma, asistentelor si infirmierelor. Doamna doctor este un medic exceptional si o persoana extrem de sufletista".

Valentina C., Diagnostic: Neoplasm de colon

Medic OncoFort: Dr. Paula Toma

#

"Va multumesc pentru atentia acordata si pentru faptul ca m-am simtit ca in familie. Multumesc tuturor, fetelor de la receptie, fizicienilor si cadrelor medicale."

Georgiana B., Diagnostic: Neoplasm col uterin

Medic OncoFort: Dr. Ramona Ionescu

#

"Sunt la tratament de 15 zile si am primit cele mai importante ingrijiri din viata mea. Cu ajutorul Oncofort spunem adio umilintelor din spitalele noastre de stat. Plec cu mare speranta ca voi fi OK si sper sa revin peste ani si sa multumesc tuturor."

Ecaterina S., Diagnostic: Glioblastom

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Personalul medical de la radioterapie trateaza foarte bine pacientii. Conditiile sunt de foarta buna calitate."

Sebastian G., Diagnostic: Neoplasm rectal

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Minunat ca existati, nu ma vad facand radioterapie in alta parte. Personalul este minunat, receptia de nora 10, fetele au rabdare de ingeri. Va multumesc!"

Alina A., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Dr. Gabriel Moise

#

"Ii multumesc domnului doctor pentru ca a fost foarte grijuliu cu mine. Multumesc si personalului auxiliar foarte bine calificat care este foarte atent cu pacientul. E bine ca existati si va rugam sa ramaneti mereu asa."

Andrei Romulus P., Diagnostic: Neoplasm vezica urinara 

Medic OncoFort: Dr. Dragos Mitulescu

#

"Am inceput de putin timp tratamentul la clinica dumnevoastra, insa mi-am putut forma o parere. Astfel, am fost multumita sa vad ca mi se acorda o deosebita atentie, atat in ceea ce privgeste tratamentul, cat si in privinta serviciilor receptiilor. Multumesc tuturor celor ce "roiesc" in jurul meu, intr-un moment greu al vietii mele."

Melania S., Diagnostic: SCLV AX STANG 

Medic OncoFort: Dr. Dragos Mitulescu

#

"Despre Oncofort trebuie sa remarc serviciile la standarde internationale, fara sa folosesc cuvinte mari, ci doar reale. Recomand o mai mare promtitudine privind respectarea programarilor si comunicarea din timp."

Mariana T., Diagnostic: Neoplasm pancreas

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Multumesc tinerei echipe de la sectia Radioterapie pentru atentia, amabilitatea, rabdarea si profesionalismul cu care m-a tratat. Doresc si altor persoane cu probleme dificile de sanatate, sa cunoasca si sa se adreseze centrului OncoFort."

Elisabeta T., Diagnostic: Neoplasm rectal

Medic OncoFort: Dr. Alin Tarlea

#

"Multumesc intregii echipe de la radioterapie pentru profesionalismul si dedicatia de care dau dovada."

Corina S., Diagnostic: Neoplasm san stang

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Am gasit la Oncofort radioterapie o echipa entuziasta, care m-a intampinat cu bucurie in suflet, in priviri si niciodata nu m-am simtit un pacient, un om bolnav. Am fost tratata ca un prieten iar lucrul acesta m-a influentat in bine, pot sa spun ca mi-a gasit vindecarea! Multumesc tuturor!"

Luminita D., Diagnostic: Neoplasm san

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Multumiri intregului colectiv de cadre medicale si celui administrativ pentru amabilitatea, promptitudinea, solicitudinea ingrijirilor oferite la aceasta clinica. Urez intregului colectiv putere de munca si curaj in intr-ajutarea celor aflati intr-o cumpana a vietii. Inca odata mii de multumiri pentru ingrijirile oferite."

Gheorghe P., Diagnostic: Neoplasm laringe

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Am venit cu inima zdrobita de cumpana vietii prin care trec. Astazi dupa ce am facut 28 de sedinte de radioterapie am constat ca plec cu speranta de mai bine la care a contribuit minunatul colectiv (al radioterapiei). Echipa este inzestrata cu abnegatie , daruire, bun simt, respect, profesionaliosm, rabdare. Toata stima pentru acesti bravi tineri care pot fi un exemplu demn de urmat. FELICITARI!"

Augustina S., Diagnostic: Neoplasm col uterin

Medic OncoFort: Dr. Ramona Ionescu

#

"Doresc sa-i multumesc doamnei profesor Rodica Anghel pentru blandetea, calmul si intelegerea manifestata fata de mine din prima zi in care am intalnit-o. Am fost impresionat de daruirea cu care trateaza pacientii aflati in suferinta. De asemenea, vreau sa-mi exprim recunostinta fata de echipa de medici: doamna doctor Ionescu Ramona, domnul doctor Gabriel Moise, doamna doctor Carmen Ragan, echipa de asistente si asistenti, personalului administrativ. Tot respectul pentru conduita morala si inaltul profesionalism, corectitudinea si angajamentul total in ceea ce inseamna grija fata de pacienti. Felicit intreg colectivul pentru constiinciozitate si inaltul grad umanitar, aceste calitati constituind un adevarat "balsam" pentru bolnavi. Am constatat ca aceasta clinica are aparatura ultra-moderna, personal calificat, medicii cei mai buni. Pentru mine reprezinta un etalon de institutie medicala. Va multumesc!"

Marius Ciprian M., Diagnostic: Oligodendrogliom

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Fac tratament in clinica dumneavaostra de doi ani, perioada in care am facut 2 serii de radiografii (28 + 16) si peste 15 serii de chimioterapie. In general toata asistenta a fost buna. Multumiri doamnei doctor Cristina Manolache care prin delicatete si pricepere ne da incredere in vindecare."

Gabriel D., Diagnostic: Neoplasm rectal

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Nu credeam ca in Romania se poate ca un pacient sa fie tratat civilizat, cu profesionalism si omenie, asa cum s-a intamplat de cand am inceput tratamentul de radioterapie si chimio pentru tatal meu. Am gasit in aceasta clinica oameni minunati care ne-au ajutat, atat pe tatal meu, prin tratament profesionist si prin conditiile deosebite in care a fost tratat, cat si pe mine, fiica lui, prin increderea si linistea ca tatal meu este pe maini bune."

Corneliu G., Diagnostic: Neoplasm laringian

Medici OncoFort: Dr. Manolache Cristina, Dr. Moise Gabriel, Dr. Roxana Ionescu

#

"Dupa interventia chirurgicala de la Spitalul Militar, am urmat chimioterapie la Oncofort. Multumesc cadrelor medicale pentru profesonalismul , promptitudinea si mai ales punctualitatea oferita."

Radu Corneliu D., Diagnostic: Neoplasm pulmonar

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Clinica Oncofort este, pentru mine cel putin, sansa unui tratament civilizat, profesionist, pentru pacientii cu afectiuni oncologice din Romania. Iubesc personalul cu care am intrat in contact, la receptie, asistentele medicale si infirmierele. Dl Dr. Mircea Gongu ne-a ajutat sa traversam perioada extrem de dificila a chimioterapiei."

Ecaterina M., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Am mare incredere in aceasta institutie, imi place personalul pentru ca este foarte, foarte atent cu pacientii. Nu in ultimul rand multumesc doamnei doctor Cristina Manolache, pentru ca are grija de sufletul meu, acum, in cumpana vietii mele."

 ElisabetaA. , Diagnostic: Neoplasm colon

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Multumim din suflet tuturor cadrelor medicale pentru modul in care s-au preocupat de sotia mea."

Georgeta M., Diagnostic: Neoplasm san stang

Medic OncoFort: Dr. Dragos Mitulescu

#

"Felicit colectivul de cadre medicale si personalul administrativ pentru inaltul profesionalism si atasamentul manifestat in ingrijirea pacientilor."

Corneliu Mihai B., Diagnostic: Tumora pulmonara

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Sunt foarte multumita de serviciile medicale si de tratamentul ce a fost realizat in combinatii foarte bune, asistat de personal medical cu multe calitati: omenie, calificare profesionala inalta, umanitate, responsabilitate profesionala."

Aurelia Floriana C., Diagnostic: Neoplasm col uterin

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Clinica dispune de personal medical cu inalta calificare, ce se ingrijeste de suferintele pacientului, precum si de personal administrativ daruit, ce raspunde cu promtitudine si grija cerintelor pacientului."

Corneliu Mihai B., Diagnostic: Tumora pulmonara

Medic OncoFort: Prof. Rodica Anghel

#

"Am ramas cu o impresie foarte buna despre doamna doctor Manolache, are experienta, rabdare, este un medic foarte bun." 

Florica B., Diagnostic: Neoplasm pancreas 

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Din punct de vedere medical am apelat la clinica dumneavoastra cu mare incredere, conditiile sunt potrivite pentru efectuarea tratamentului in clinica dumneavoastra. Avand in vedere numarul mare de pacienti din spitalul de stat, timpul de asteptare si aglomeratia din cabinete, gasesc solutia eleganta de a efectua tratamentul in clinica dumneavoastra." 

Elena Daniela A., Diagnostic: Neoplasm colon

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Am o impresie foarte buna despre medici, asistente si receptie. Imi dau sperante si incredere! Va multumesc."

Niculina O., Diagnostic: Neoplasm esofagian

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache 

#

"Sunt foarte multumit de discutiile purtate cu doamna doctor si de amabilitatea cadrelor medicale si auxiliare."

Gheorghe O., Diagnostic: Melanom malign

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Am fost multumita atat de relatia cu asistentele si receptia, cat si de comunicarea cu medicii si tratamentul prescris."

Anca P., Diagnostic: Adenocarcinom endometrial

Medic OncoFort: Dr. Alin Tarlea

#

"Am intalnit aici oameni extraordinari incepand cu dna Prof. Dr. Anghel, continuand cu echipa medicala care face radioterapia si terminand cu intregul personal. Echipa este bine pregatita din punct de vedere profesional si are o comunicare excelenta cu pacientii."

Maria S., Diagnostic: Neoplasm san stang

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Sunt foarte multumita ca exista si in Romania o clinica cu aparatura performanta ca in strainatate, cu un personal foarte bine instruit ce ofera romanilor o economie in bani pentru cheltuielile cu tratamentul, transportul si cazarea din strainatate!"

Nicoleta P., Diagnostic: Neoplasm esofagian

Medic OncoFort: Dr. Gabriel Moise

#

"Am fost foarte multumita de asistenta si de tratamentul de foarte buna calitate, de curatenia impecabila din clinica si de personalul ireprosabil pe care le-am gasit aici. Continuati in acelasi fel si pe acelasi drum!"

Maria F., Diagnostic: Carcinom col uterin

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Am fost foarte multumit de modul de aplicare a tratamentului, a punctualitatii perfecte si de colaborarea cu personalul. Multumesc dlui Dr. Moise si dnei Dr. Ionescu pentru monitorizarea si coordonarea tratamentului de radioterapie. Multe multumiri si dnei Prof. Dr. Rodica Anghel pentru organizarea serviciului de radioterapie, a modului in care am fost tratat si a competentei profesionale, pe care am simtit-o pe "pielea mea". Cu multumiri,"

Morel B., Diagnostic: Neoplasm pancreas operat

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Aceasta clinica mi-a redat increderea, cand am aflat ca aici chimioterapia este mai usor de suportat, decat in alta parte, in sensul de acordare de "timp" si "ajutor" pacientilor greu incercati de viata, prin curele de hidratare. In acelasi timp, radioterapia mi-a creat convingerea ca nu exista risc de iradiere a plamanilor, deci sanatate maxima, chiar daca costul este putin cam "usturator" pentru un om de rand. Sunt impresionata de profesionalismul dr. Junga si Gongu care mi-au redat viata, si mai ales pt increderea in mine ca sunt puternica si o luptatoare in sensul ca nu voi lasa cancerul sa se cuibareasca la mine in suflet. Blandetea lor, bunatatea sufletului lor sunt binecuvantari pentru ei de la Dzeu. Va multumesc!"

Victorita P., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Sunt foarte multumit de atentia acordata si de tratamentul urmat."

Costica O., Diagnostic: Tumora sublinguala

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Aici esti tratat ca un om, in comparatie cu I.O.B si sper sa se mentina in continuare calitatea serviciilor oferite."

Angela U., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Am remarcat amabilitatea si solicitudinea intregului personal, precum si competenta personalului de specialitate. Clinica se ridica la standarde occidentale din toate punctele de vedere."

 Andreea I., Diagnostic: Sarcom sinovial coapsa stanga

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Serviciu ireprosabil al tuturor celor cu care am venit in contact, la toate nivelele. Multumesc in mod deosebit pentru profesionalismul si sprijinul dar de dl. Dr. Mitulescu Dragos si de echipa de la radioterapie."

Monica D., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Dr. Dragos Mitulescu

#

"Clinica medicala cu dotari europene, cu doctori specialisti de un grad ridicat de profesionalism, cu personal amabil si receptiv la solicitarile pacientilor."

Neculai L., Diagnostic: Meningiom atipic coasa creierului-recidivat

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Sunt foarte multumita de relatia medic-pacient. Atitudinea si comportamentul angajatilor clinicii este in procent de 90% la fel ca a angajatilor clinicii AKH Viena. Este bine de continuat tot asa."

Didina L., Diagnostic: Neoplasm col uterin

Medic OncoFort: Dr. Dragos Mitulescu

#

"Departamentul de radioterapie este foarte bine organizat, sunt multumit de servicii si de specialistii care sunt foarte buni profesionisti."

Arthur V., Diagnostic: Glioblastom

Medic OncoFort: Dr. Alin Tarlea

#

"Conditii foarte bune si profesionalism desavarsit din toate punctele de vedere."

Livian N., Diagnostic: Neoplasm rectal

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Seriozitate, promtitudine si profesionalism sunt atributele acestei clinici iar domul doctor este un om deosebit."

Gheorghe C., Diagnostic: Neoplasm pulmonar

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Clinica moderna cu dotari bune si servicii medicale impecabile. Doctor oncolog foarte profesionist. Pe tot parcursul tratamentului a existat o buna relatie pacient-medic. Asistentele medicale foarte prompte si profesioniste. Excelente servicii la receptie."

Elena C., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Servicii corecte si profesioniste. Conditii generale remarcabile."

Adriana D., Diagnostic: Tumora pulmonara

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Sunt multumit de centrul OncoFort din cadrul clinicii GRAL care este o institutie medicala aparte, in care modul cum sunt tratat nu se aseamana cu celelalte institutii medicale. Plec multumit, cu incredere in rezultatul tratamentului si cu increderea si speranta ca viitorul ne va asigura acelasi comportament medical in toate institutiile de acest profil."

Stefan O., Diagnostic: Carcinom de prostata

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Multumesc tuturor celor de la Centru OncoFort pentru tot ce au facut pentru mine."

Rowa O., Diagnostic: Cancer mamar

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Am intalnit aici un medic si un personal cu atitudine profesionalista, calda, intelegatoare si apropiata de pacienti."

Ana M., Diagnostic: Neoplasm mamar stang

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Personalul medical, incluzand medicii si asistentele, este foarte atent cu pacientii si insotitorii acestora, respectiv foarte organizat si profesionist."

Ioan I., Diagnostic: Tumora colon

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Mii de multumiri personalului care s-a ocupat de tratamentul la care am fost supus, cu multa competenta incepand de la conducatorul de program pana la ultimul personal auxiliar inclusiv de la curatenie. Urez multa sanatate si fericire intreg personalului si familiilor dumnealor. Cu stima si respect!"

Robert N., Diagnostic: Tumoare faringo-laringiana

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"O clinica cu un personal onorabil. Pe tot parcursul tratamentelor a existat o buna colaborare intre personalul clinicii si pacient."

Ioan P., Diagnostic: Adenocarcinom

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Echipa de la radioterapie probeaza prin actiunile ei de profesionalism, demnitate, intelegerea cerintelor specifice pacientului si solutionarea prompta a fiecarei spete. Fiind pacient care efectuez atat chimioterapie cat si radioterapie, apreciez util imbunatatirea logisticii intre Clinica Gral Diagnosticare si Chimioterapie. Din punct de vedere organizatoric, a grijii fata de pacienti, a tratamentului si a supravegherii zilnice parerea mea este foarte buna, la care se adauga si curatenia perfecta din cadrul centrului. Ma inclin cu mult respect in fata intregului colectiv de la Radioterapie. Va doresc sa ajungeti cat mai repede la calificativul "EXCEPTIONAL" iar eforturile dvs. demonstreaza ca sunteti mai buni si mult mai aproape de noi."

Mihai F., Diagnostic: Tumora faringo-laringiana

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel/Dr. Gabriel Moise

#

"In aceast centru am fost tratata cu mult respect, m-am simtit foarte bine dupa tratament. Dna. Dr. Ionescu a fost foarte atenta la vaietele mele si am fost foarte multumita de serviciile dansei dar si de toate serviciile celorlati doctori la care am apelat." 

Maria N., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Dr. Roxana Ionescu/Dr. Alin Tarlea

#

"Este o clinica cu performanta: aparatura de ultima generatie, personalul medical cu o foarte buna pregatire si cu multa daruire pentru cei in suferinta. De asemenea, am o parere la fel de buna fata de personalul auxiliar de la receptia, atat sectiei de radioterapie cat si a celei de chimioterapie."

Maria F., Diagnostic: Neoplasm de col uterin

Medic OncoFort: Dr. Gabriel Moise

#

"Consider ca personalul este amabil, incercand sa rezolve rapid orice problema. Apreciez si faptul ca mi s-a aratat pe calculator modul de tratare si expunere."

Iliana B., Diagnostic: Neoplasm mamar

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Am intalnit aici o atentie deosebita a medicului fata de tratamentul care trebuie aplicat, implicare si profesionalism din partea acestuia, amabilitate manifestata a personalului (asistente medicale) in timpul administrarii tratamentului citostatic. Tratamentul si grija fata de pacienti este exact ca in strainatate."

Angela A., Diagnostic: Neoplasm rect

Medic OncoFort: Dr. Cristina Manolache

#

"Intreaga echipa coordonata de Dl.Dr. Mircea Gongu exceleaza prin profesionalism, respect uman pentru pacienti, conduita morala ireprosabila. Se poate spune ca dictonul “omul sfinteste locul” (prin Dr. Gongu) si-a gasit aplicarea la aceasta clinica."

Ortanta I., Diagnostic: Melanom operat

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Deoarece sunt in tratament din 29 Nov. 2011 si inca traiesc, rezulta ca beneficiez de tratamentul adecvat situatiei mele nu tocmai ”roz” si asta datorita dlui Dr. Mircea Gongu care ma ingrijeste foarte bine si dupa cum se vede cu folos, deoarece prognosticul primit in octombrie 2011 la externarea de dupa operatie, era de 1-2 saptamani."

Monica I., Diagnostic: Neoplasm colon cu metastaze hepatice, pulmonare

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"D-nul Gongu este un doctor competent, atent, grijuliu, ce tine permanent legatura cu pacientii sai (telefon, e-mail). Dnele asistente se achita ireprosabil de sarcini chiar si in zilele cu flux mare de pacienti. Consider ca personalul este amabil, incercand sa rezolve rapid orice problema. Apreciez si faptul ca mi s-a aratat pe calculator modul de tratare si expunere la radiatii."

Cristina-Maria P., Diagnostic: ADK pulmonar LSD operat

Medic OncoFort: Dr. Mircea Gongu

#

"Multe aprecieri pentru echipa de la Radioterapie, care dovedeste o buna pregatire profesionala, multa amabilitate si rabdare cu pacientii, functionand ca o echipa omogena, bine inchegata si competent coordonata de medicii radioterapeuti. Tot respectul pentru dna Prof. Dr. Rodica Anghel, care prin profesionalismul, competenta si experienta sa insufla pacientilor incredere in tratament si in sansa vindecarii. Toata stima pentru dl. Dr. Gabriel Moise care explica cu rabdare si in detaliu planul de tratament."

Gabriela Goldeanu, Diagnostic: Neoplasm mamar stang operat

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel/Dr. Gabriel Moise

#

"Competenta si amabilitatea cadrelor medicale si a intregului personal din acest centru oncologic este ireprosabil. La OncoFort am reusit sa trec de la starea de pesimism la cea de optimism."

Ecaterina P., Diagnostic: Adenomocarcinom

Medic OncoFort: Dr. Alin Tarlea

#

"Am apreciat profesionalismul si deschiderea atat a personalului medical, cat si a celui auxiliar fata de pacienti. Am descoperit aici o echipa perfecta de medici si asistenti medicali care isi dau silinta sa asigure tratamente eficiente, precum si un comfort psihic pacientilor clinicii. De asemenea, personalul managerial este foarte deschis si cald. Centrul OncoFort din cadrul Clinicii Gral Medical am recomandat-o si altor potentiali pacienti care doresc sa se trateze la standarde europene. "

Gabriela N., Diagnostic: Timon-sindrom vas-tumora mediastinala

Medic OncoFort: Dr. Alin Tarlea

#

"Am fost placut impresionata de colectivul de medici si asistenti existent la Radioterapie si Chimioterapie."

Niculina C., Diagnostic: Glioblastom

Medic OncoFort: Dr. Irina Isacu 

#

"Clinica este dotata cu aparatura moderna, cu eficacitate mare in tratarea cancerului. Personalul este amabil si foarte bine pregatit profesional."

Mihai B., Diagnostic: Cancer colorectal

Medic OncoFort: Dr. Dragos Mitulescu

#

"Sediu modern, bine dotat, personal foarte amabil, o impresie foarte placuta si optimista pentru insanatosire."

Alisa M., Diagnostic: Neoplasm

Medic OncoFort: Dr. Alin Tarlea

#

"Nu am decat cuvinte de lauda pentru intreg personalul clinicii, incepand cu personalul medical continuand cu cel medical auxiliar si terminand cu cel de serviciu, carora le multumesc cordial pentru tot ce au facut pentru mine. Aduc multumiri domnului doctor care se apleaca cu grija si atentie asupra bolnavului. Clinicile de stat au multe de invatat de la personalul OncoFort si as remarca, atentia deosebita cu care managerul de la radioterapie, dna Alina Ciovlica, se ocupa de probleme acestei sectii si de asemenea, multe multumiri dnei Elena Maria, managerul Clinicii de Diagnostic si Tratament."

Paraschiv V., Diagnostic: Neoplasm prostata

Medic OncoFort: Dr. Alin Tarlea

#

"Am gasit la OncoFort o echipa cu adevarat profesionista, cu mult respect fata de pacienti, ce asigura o atentie sporita intregului proces de tratament."

Florica G., Diagnostic: Neoplasm pulmonar drept

Medic OncoFort: Dr. Dragos Mitulescu

#

"Am gasit aici un colectiv de profesionisti, bine pregatit, buni psihologi si mereu pregatit sa te ajute, condusi de un manager stralucit. De la receptie pana la sala de radioterapie esti intampinat de fete zambitoare, calde, care reusesc sa te faca sa treci mai usor peste suferinta si deznadejde. Am petrecut impreuna 45 de zile, poate cele mai grele din viata mea si marturisesc ca n-as fi reusit fara acesti oameni, care mi-au dovedit ca le pasa. Cand am fost ingenunchiata, m-au ridicat si mi-au dat taria sa merg mai departe, mi-au dat aripi si forta sa visez la reusita. Absolut toti, pana la ultimul colaborator sunt minunati, cu calitati umane si morale, iar intreg tratamentul s-a desfasurat la un inalt nivel medical. Pe 12 aprilie a fost ziua mea din care au facut o zi speciala, plina de surprize, pe care nu o voi uita niciodata si pentru care le multumesc necontenit. A insemnat enorm pentru mine. Ma inclin in fata tuturor si va asigur de pretuirea si recunostinta mea. Va multumesc."

Marioara P., Diagnostic: Carcinom rinofaringe

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Personalul de la Radioterapie este promt la apelul pacientului. In permanenta, fetele sunt cu zambetul pe buze ceea ce iti da o mare speranta in boala pe care o ai. Managerul este un bun organizator si un bun comunicator intre pacient si subalterni. Calmul fizicienilor iti alina povara pe care o porti, cand fac radioterapie. Va multumesc pentru timpul acordat in decursul tratamentului."

Ileana P., Diagnostic: Neoplasm mamar drept operat

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Activitatea si receptivitatea personalului de la receptie s-a imbunatatit vizibil de la intrarea mea in tratament si pana la terminarea acestuia. Asistentele medicale de la blocul radiologic sunt extrem de bine pregatite profesional si social, dar si foarte amabile, la fel si fizicienii care sunt de exceptie. Va multumesc."

Maria-Oana M., Diagnostic: Neoplasm mamar stang

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel

#

"Servicii medicale de top. Amabilitatea personalului este deosebita si acest lucru ajuta la ridicarea moralului pacientului. M-am bucurat de o atentie deosebita care m-a ajutat la ridicarea moralului atat din partea d-nei profesor careia i-am multumit personal, cat si intregului personal, pe care il rog sa primeasca multumirile mele."

Mircea G., Diagnostic: Adeno-carcinom colono-rectal

Medic OncoFort: Prof. Dr. Rodica Anghel