OncoFort - Experientele pacientilor nostri
icon

Oferă o șansă vieții tale

Experientele pacientilor nostri care au urmat tratamentul cu iod radioactiv:

Vasilica, 50 ani: ,,Am fost pacienta Spitalului OncoFort Caloian, venind aici la recomandarea unu medic extraordinar. Se pare ca am mers pe ,,mana buna".  Am fost impresionata de modul in care personalul medical a avut grija de problema mea, modul in care am discutat pasii urmatori si planul de tratament. Am simtit ca am ajuns la locul potrivit si ca am fost tratata de specialistii potriviti. Serviciile medicale au fost impecabile, atat cele din clinica cat si cele din spital, personal calificat si prietenos. Salonul meu a fost minunat, am stat acolo ca la un hotel de lux.  Nu am adus nimic de acasa, am primit totul de unica folosinta (papuci, pijama,etc.), avand toate cele necesare (pat confortabil, TV, dozator de apa, baie), inclusiv instructiuni pentru spalarea corecta pe maini. Mancarea ne-a fost servita corespunzator si in conditii de igiena. Va multumesc mult pentru sprijinul de valoare pe care l-a oferit personalul clinicii si spitalului in acele zile, am sa revin cu mare speranta la dumneavoastra pentru urmatoarele investigatii si voi recomanda cu incredere serviciile Spitalului OncoFort. Multa sanatate!”

Florica, 48 ani: ,,Am fost internata pentru terapia cu iod si as vrea sa va dau cateva informatii: cazarea este ok, masa la fel, foarte buna, cadrele medicale sa comporta foarte frumos, tot ce am avut nevoie mi s-a adus, am avut pijamale noi, lenjerie noua, in camera mobilier nou, baia la fel, foarte curata.”

Experientele pacientilor nostri care au efectuat scintigrafii:

Dumitru, 70 ani: ,,In data de 10.07.2019 m-am prezentat la clinica pentru scintigrafie osoasa. Mentionez ca inca de la prezenta mea la receptie, am constatat ca personalul care participa la intocmirea formalitatilor in vederea investigatiei, are un comportament frumos, amabil, profesionist, pe care ti-ai dori sa il intalnesti si la alte clinici, respectiv spitale. De la preluarea de catre personalul medical, in vederea pregatirii pentru investigatie, am observat un interes special, un comportament frumos si o atentie deosebita pe toata durata premergatoare investigatiei, o supraveghere in permanenta. Investigatia a decurs bine; personal calificat, comportament de urmat. La primirea rezultatului, dna dr a avut amabilitatea si dispozitia necesara pentru a-mi explica cateva lucruri referitoare la starea mea de sanatate si ce este de facut mai departe. Multumesc intregului colectiv medical pentru profesionalismul si respectul de care au dat dovada.”

Stan, 67 ani: ,,De la intrarea in spital am fost foarte bine primit la receptie, cu vorbe placute, zambete si informatii. Asistenta care mi-a pus branula a fost foarte atenta. Nu numai cu mine, ci si cu ceilalti pacienti. De asemenea asistenta de la aparat si dna doctor…nu am cuvinte. Totul a fost foarte bine.”

Radi, 45 ani: ,,Am fost la Spitalul OncoFort si am realizat scintigrafie paratiroidiana. Sunt fericit si multumit, serviciile sunt minunate iar personalul este amabil si te ajuta. Este un loc in care m-am simtit in siguranta. Nota 10. Felicitari!”

Ioana, 37 ani: ,,Am ajuns aici cu foarte mari emotii. Echipa a fost foarte atenta cu mine si astfel m-am linistit usor usor. Asistentele s-au comportat frumos, au avut multa rabdare. Multumesc pentru sprijinul acordat. Felicitari intregii echipe, voi recomanda serviciile Spitalului OncoFort. Multumesc!"