physicians

Medici

Work program

Program de lucru

24 și 31 octombrie, între 16ºº și 20ºº

7, 14, 21 și 28 noiembrie, între 16ºº și 20ºº

Tarife

Tarife


Servicii
Programare
Preturi
Biopsie ganglionară
Gastrectomie
Histerectomie
Mastectomie
Omentectomie + HTAB (operație complexă ovar)
încarcă mai multe

Prof. Dr. Thomas Brodowicz

Dr. Claudiu Anghel - chirurg

Poziţie   Medic Primar Chirurgie Generală

Medicul chirurg nu este ”mâna lui Dumnezeu” așa cum cred mulți, dar este medicul care trebuie să ia cele mai bune și cele mai rapide decizii în cel mai scurt timp.

Și-a început cariera de chirurg în Craiova (2006), iar după numai un an, a început să lucreze la Institutul Fundeni din București. Din 2013 face parte din echipa Centrului de Chirurgie GRAL Medical (Spitalul OncoFort) unde s-a specializat în chirurgia oncologică. 

Dr. Claudiu Anghel are experiență în chirurgia hepatică, pancreatică, blilliară, gastrică, colorectală și în chirurgia sânului (mamară). 

Către pacienți: ”Mi-ar plăcea ca pacienții să întrebe mai multe despre ceea ce se întâmplă cu organismul lor. Cei mai mulți pacienți vor doar să știe cât de repede pot pleca acasă. Deși le înteleg teama și dorința de a fi acasă, vindecarea și starea de sănătate se pot obține doar dacă știi cât mai multe despre intervenția prin care ai trecut, despre cum se repară corpul tău și de ce ai ajuns în această situație ca să poți preveni.”

Medicul primar Claudiu Anghel dorește să lucreze cât mai mult în sfera oncologică și să ofere cât mai multor pacienți cu afecțiuni canceroase o nouă șansă. 

Experință academică

1. Institutul Oncologic din București - Chirurgia oncologică (Prof. Eugen Bratucu) 

2. Curs Chirurgie laparoscopică (Prof. Irinel Popescu)

3. Universitatea de Medicină și Farmacie - Craiova, Specializarea Chirurgie Generală