29.03.2017 - Spune "Stop" cancerului de col uterin

Romania ocupa unul dintre primele locuri din Europa la incidenta si mortalitatea datorata cancerului de col uterin.

Pentru combaterea acestei afectiuni, mijloacele de preventie sunt extrem de importante. Consultul anual este indicat pentru toate femeile.

Consultul trebuie sa cuprinda examen clinic local ce consta intr-o examinare ginecologica si examinarea prin inspectie si palpare a regiunii mamare.

Examenul clinic local trebuie completat de un screening citologic Babes Papanicolaou, ce reprezinta o metoda neinvaziva in depistarea precoce a unor leziuni precursoare cancerului de col uterin. Aceste leziuni, nedescoperite la timp, pot duce la cancer invaziv. Pentru a sustine si intari examenul clinic ginecologic, ca metoda paraclinica, se foloseste ecografia pelvina si/ sau ecografia mamara.

In Clinca Gral Baneasa, consultul este realizat de Dr. IONESCU Alexandra Nirvana - Medic specialist Obstretica-Ginecologie.

Promotie

Vino acum in Clinica Gral Baneasa si alege pachetul promotional in valoare de 70 lei pentru a beneficia de consult de specialitate, examen Babes Papanicolaou si, suplimentar, 25% reducere la orice tip de ecografie recomandata de medic. 

Mai multe detalii pe www.gralmedical.ro sau va puteti alatura comunitatii Gral (facebook.com/GralMedical).

Parerea ta conteaza

Va rugam sa ne ajutati in a va oferi cele mai bune servicii evaluand experienta dvs.
 

Retele Sociale

    Facebook

    YouTube

Newsletter

 
 
Sunt de acord sa primesc mesaje din partea Gral Medical.