12.09.2010 - Participare Gral Medical la Congresul International de Oncologie din Sibiu

In perioada 8-11 Septembrie 2010, in orasul Sibiu, a avut loc al 8-lea congres al Uniunii Balcanice de Oncologie (BUON), care a intrunit o echipa medicala remarcabila, formata din medici oncologi, romani si din strainatate.

Casa de Cultura din Sibiu a reprezentat locatia desfasurarii acestui eveniment, in cadrul caruia experti locali si internationali au comunicat medicilor participanti ultimele noutati din oncologia medicala. Congresul a oferit totodata oncologilor oportunitatea de a comunica colegilor din regiunea Balcanica rezultate ale cercetarilor stiintifice efectuate.

In prima zi de simpozioane - joi, 9 septembrie - Alina Ciovlica, Manager OncoFort, a sustinut o prezentare pe tema “The first private center of excellence in cancer treatment from Romania - news, benefits, innovations.” Alaturi de cei 9 reprezentanti Gral Medical care au participat la congres, Alina a prezentat audientei noul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului, care va fi lansat anul acesta, in premiera in Romania, in cadrul Centrului de Diagnostic Gral.

Echipa a adus la cunostinta participantilor beneficiile centrului si aparaturii de ultima generatie a departamentului de Radioterapie:
  • tehnologie unica in sistemul privat romanesc: 3D-CRT/IMRT
  • identificare pacient prin card (cu cod de bara)
  • pozitionare personalizata a pacientului
  • program OncoFort (de la prediagnosticare pana la urmarire post-tratament)

Printre activitatile specifice unui congres medical, invitatii au avut posibilitatea sa viziteze Sibiul, cu toate punctele sale de atractie. Capitala culturala a Romaniei si candva a Europei (2007) a oferit vizitatorilor in aceasta perioada un timp frumos, un oras admirabil, si o experienta medicala didactica demna de a fi luata in consideratie.

Parerea ta conteaza

Va rugam sa ne ajutati in a va oferi cele mai bune servicii evaluand experienta dvs.
 

Retele Sociale

    Facebook

    YouTube

Newsletter

 
 
Sunt de acord sa primesc mesaje din partea Gral Medical.