05.07.2011 - Specialisti din Israel in oncologia pediatrica ofera consultatii in Centrul OncoFort din capitala

Incepand cu 28 iulie 2011 in Romania specialisti internationali au acceptat sa vina la noi in tara pentru a oferi servicii specializate de diagnostic si tratament pe oncologia pediatrica.
Astfel, Prof. Dr. Nili Peylan-Ramu din Israel, specialist in oncologia pediatrica, a acceptat sa vina o data pe luna la Clinica OncoFort din capitala pentru a oferi solutii medicale dedicate copiilor bolnavi de cancer.
Dr-ul Nili Peylan completeaza lista consultatiilor de “first si second opinion” pe oncologia medicala, inceputa in 2010 de renumitii doctori din Austria, Prof. Dr. Christoph Zielinski si Prof. Dr. Thomas Brodowicz.
Peste 150 de pacienti acceseaza lunar serviciile medicilor straini, scutind astfel cheltuielile suplimentare cu transportul si cazarea in strainatate.

Experienta profesorului Nili Peylan este una remarcabila, fiind implicat timp de 30 de ani in proiecte de cercetare in SUA si Israel, reusind totodata sa coordoneze organizatii mondiale in oncologia pediatrica activand ca medic in cele mai renumite spitale din lume.
“Fiecare parinte trebuie sa cunoasca pentru propriul copil toate alternativele terapeutice existente in tara si strainatate. De multe ori se apeleaza la tratamente mai putin eficiente, iar cand familia ajunge in strainatate constata ca este mult prea tarziu. Un diagnostic corect si oferit la timp poate oferi premizele pentru vindecare in majoritatea cazurilor de cancer” afirma Prof. Dr. Nili Peylan-Ramu, specialist oncologie pediatrica.

Programari si consiliere online:
Centrul OncoFort - Sediul Central
Str. Traian Popovici (fosta Unitatii) nr. 79-91, Sector 3, Bucuresti
Call Center: 021-323.00.00(02)

Conform Asociatiei PAVEL - Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa, 500 de copii romani sunt diagnosticati cu cancer in fiecare an, in prezent existand aproximativ 5.000 de pacienti cu boala in evolutie sau remisiune.
In Romania, rata vindecarii de cancer este in medie de 30-60%, in functie de specificul bolii. Daca este depistat la timp si tratat corect, cancerul infantil raspunde mai bine la tratament decat cancerul adultilor.

Parerea ta conteaza

Va rugam sa ne ajutati in a va oferi cele mai bune servicii evaluand experienta dvs.
 

Retele Sociale

    Facebook

    YouTube

Newsletter

 
 
Sunt de acord sa primesc mesaje din partea Gral Medical.