Chirurgie Oncologica

Acum puteti beneficia de interventii chirurgicale in Spitalul OncoFortSpitalul OncoFor
t este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 120 de paturi si este format din:
- sectia de chirurgie (bloc operator + unitate ATI)
- sectia de radioterapie
- sectia de chimioterapie
- sectia de dializa
- centrul de litotritie

Lista completa a interventiilor chirurgicale efectuate in Spitalul OncoFort si preturile aferente le gasiti >>aici

Salile de operatii sunt dotate la standarde inalte cu echipamente de chirurgie laparoscopica HD, aparatura performanta de electrochirurgie (cateter monopolar, bipolar si radiofrecventa), aparate de anestezie de ultima generatie si o unitate complementara de terapie intensiva. Spitalul detine un laborator propriu de anatomie patologica ce ofera in timp record rezultate pentru examene histopatologice, examene extemporanee si teste imunostochimice.

Toate serviciile oferite in cadrul spitalului sunt sustinute de un centru modern de imagistica (RMN, CT, Rx) unde lucreaza unii dintre cei mai apreciati medici din capitala.

Echipa medicala de specialisti din cadrul Spitalului OncoFort este sustinuta de echipa internationala de medici de la Viena, formand astfel o echipa de "Tumor board international" unica in Romania.
In fiecare saptamana sunt abordate, intr-o comisie formata din medici romani si austrieci, cele mai dificile cazuri din sfera oncologica. Dosarul pacientului urmeaza o analiza detaliata, iar planul de tratament urmeaza un drum cu cele mai mari sanse pentru pacient. "A opera fara o discutie a pacientului in "tumor board" inseamna, in opinia mea, a-i reduce bolnavului sansele terapeutice" afirma ilustrul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu.

Serviciile oferite de Spitalul OncoFort in acest moment sunt orientate cu predilectie catre chirurgia oncologica laparoscopica sau deschisa. Interventiile ce se pot efectua sunt din sfera chirurgiei digestive, generale, genito-mamara, ORL si urologica. In urmatoarea perioada sunt preconizate interventii chirurgicale la fel de complexe si din alte arii de competente oferite de medici chirurgi din tara si strainatate. Toate serviciile medicale oferite de spitalul OncoFort le gasiti >>aici

Premiera Medicala:
Metastaza hepatica voluminoasa cu punct de plecare colonic, insuficienta renala cronica in dializa. "Odata cu succesul acestei dificile interventii chirurgicale m-am simtit la inceputul unui drum pe care l-am asteptat de ceva vreme, si pe care mi-l doresc cu cat mai multe impliniri."   Prof. Dr. Irinel Popescu, coordonatorul sectiei de chirurgie oncologica Spitalul OncoFort, presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) 2018-2019.

Pentru programari apelati numarul de telefon 021-323.00.00 sau completati formularul online din sectiunea  Contact


 
  • Program de consultatii
  • Chirurgia oncologica
  • Raport medical
Spitalul OncoFort are o echipa de medici chirurgi de elita, care ofera consultatii saptamanal:

Prof. Dr. Irinel Popescu

  • Marti: 15:00 - 20:00
Dr. Brasoveanu Vladislav
  • Miercuri: 16:00 - 18:00
Dr. Stanescu Codrut
  • Marti: 17:00 - 19:00
Dr. Oliveira Anabela
  • Luni, Marti, Miercuri, Vineri: 10:00 - 12:00
  • Joi: 15:00 - 17:00
Dr. Rene Milleret

Dr. Galajda Zoltan


Detalii complete privind echipa si serviciile medicale oferite, regasiti »aici.
Puteti efectua programari online »aici.
CHIRURGIA ONCOLOGICA este ramura care se ocupa cu tratamentul chirurgical al cancerului. In aceasta categorie intra:
  • biopsia oncologica - luarea unei mostre din tesutul anormal pentru examinare, in vederea stabilirii unui diagnostic. Biopsia se efectueaza atunci cand celelalte analize si investigatii nu au oferit un rezultat concludent. Suspectia de cancer este confirmata sau infirmata cu ajutorul acestei proceduri.
  • extirparea tumorii - inlaturarea pe cale chirurgicala a portiunii afectate de cancer dintr-un organ sau a intregului organ, daca acesta prezinta risc de metastaze.
Cele mai importante interventii chirurgicale oncologice, din cadrul spitalului OncoFort, efectuate de renumitii medici chirurgi Prof. Irinel Popescu - presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) 2018-2019, Dr. Dragos Romanescu, Dr. Vlad Brasoveanu, Dr. Gabriela Murgoi, Dr. Claudiu Anghel:
 

Parerea ta conteaza

Va rugam sa ne ajutati in a va oferi cele mai bune servicii evaluand experienta dvs.
 

Retele Sociale

    Facebook

    YouTube

Newsletter

 
 
Sunt de acord sa primesc mesaje din partea Gral Medical.