Tumorile tratate cu succes la OncoFortO premiera in domeniul serviciilor medicale private o reprezinta centrul OncoFort, realizat dupa modelul Austriac. Centrul OncoFort a fost dotat cu un accelerator liniar Elekta care poate sa reduca la minim iradierea tesutului sanatos din jurul volumului tumoral, fiind unicul aparat din tara dotat cu aceasta tehnologie performanata.

Circuitul pacientului in cadrul OncoFort presupune consultatia la medicul oncolog sau radioterapeut, inregistrarea pacientului in sistem, efectuarea unui CT dedicat pe baza caruia se efectueaza conturarea volumului tumoral de iradiat, stabilirea incidentelor fasciculului de iradiatie, verificarea planului de tratament si in final introducerea datelor de iradiere in consola de comanda a aparatului. Urmeaza ca pacientul sa fie anuntat si sa inceapa sedintele de radioterapie. Fiecare sedinta dureaza in jur de 2 minute, dupa care pacientul isi poate continua ziua in mod normal.

Ca proiect de viitor, Gral Medical isi doreste sa poata oferi si copiilor afectati de aceasta maladie o sansa de tratament si o echipa medicala specializata.

Parerea ta conteaza

Va rugam sa ne ajutati in a va oferi cele mai bune servicii evaluand experienta dvs.
 

Retele Sociale

    Facebook

    YouTube

Newsletter

 
 
Sunt de acord sa primesc mesaje din partea Gral Medical.