Realitatea TV prezinta centrul OncoFortIn fiecare an, peste 60.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer. Tot anual, cancerul provoaca 46.000 decese. Pe plan mondial insa, durata de viata a bolnavilor de cancer a crescut datorita aparatelor moderne, performante, care dau randamente de 100% in fazele incipiente ale maladiei.

Radioterapia IMRT este o tehnologie moderna care permite iradierea tumorilor cu o excelenta crutare a tesutului sanatos din jur, atingand doza maxima la care celula canceroasa poate fi distrusa. Acceleratorul liniar Elekta, disponibil in cadrul centrului OncoFort, este dotat cu lamele ajustabile care distribuie unda de radiatie dupa forma tumorii. Delimitarea volumului tumoral se face 100% computerizat si metoda permite iradierea unor tumori care cu mijloacele tehnice existente ale radioterapiei ar fi practic imposibil de iradiat.

Planul de tratament pentru un bolnav de cancer este rezultatul muncii unei echipe medicale interdisciplinare: fizicieni medicali, oncologi, radioterapeuti. Iradierea in sine este simpla, sedinta de traatament dureaza cateva minute, cu avantajul ca pacientul poate sa isi urmeze viata activa, cotidiana normal.

Parerea ta conteaza

Va rugam sa ne ajutati in a va oferi cele mai bune servicii evaluand experienta dvs.
 

Retele Sociale

    Facebook

    YouTube

Newsletter

 
 
Sunt de acord sa primesc mesaje din partea Gral Medical.